Κλάματα ξανά στο My Style Rocks: Για "κλοπή" κατηγορείται η Έφη

Χάος στο πλατό για ακόμα μια φορά

Ένταση, νεύρα και... κλάματα για ακόμα μια φορά στο My Style Rocks της Πέμπτης

Όλα ξεκίνησαν όταν η Δανάη κατηγόρησε την Έφη για αντιγραφή κι αυτό έφερε... τσακωμό.

Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε ότι το look που παρουσιάζει το... "εμπνεύστηκε" αντιγράφοντας από το δικό της look, αφού της είχε αποκαλύψει ότι θα φορέσει φόρεμα με παντελόνι. Στις κατηγορίες αυτές αντέδρασε η Έφη, λέγοντας πως τα στοιχεία του look της ήταν επιλεγμένα εκ των προτέρων και πριν της πει η συμπαίκτριά της τι θα φορέσει.

«Δεν επηρεάστηκα ούτε αντέγραψα», είπε η Έφη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης πρόσθεσε: «Αν όντως το έκανες, αυτό δεν σε τιμά».

Τα κλάματα της Έφης σε συνδυασμό με την «κωλοτούμπα» της Δανάης που προσπάθησε να γυρίσει τα λεγόμενά της και την υπεράσπιση της Φωτεινής έκαναν έξαλλο και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο.

«Δανάη εγώ νομίζω ότι αυτό που έκανες δεν κακό. Το γεγονός που υπονόησες ότι κάποιος σου έκλεψε την ιδέα δεν είναι κακό. Αφού το λες όμως στήριξέ το. Μη τα γυρνάτε πίσω. Και επίσης δε μου αρέσει καθόλου Έφη ότι βάζεις τα κλάματα άνευ λόγου και αιτίας. Δεν είμαστε σχολείο», είπε.

Στο ίδιο ύφος απάντησε και ο Στέλιος Κουδουνάρης : «Αυτό ένιωσες αυτό είπες το καταλάβαμε όλοι. Μην το παίρνεις πίσω και να φαινόμαστε όλοι εδώ ηλίθιοι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top