My Style Rocks: Η Μαγγίρα τρολάρει τη Σπυροπούλου για τη διατροφή της

Τι έγινε στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ

Μπορεί να έχει συνήθως εντάσεις, αλλά το μεσημέρι της Πέμπτης διαδραματίστηκαν σπαρταριστές στιγμές στο πλατό του My Style Rocks! Αφορμή η εμφάνιση της Βικτώριας Καρύδα, η οποία προχωρώντας στην πασαρέλα έφαγε κάτι…

Βλέποντάς την, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ρώτησε εμφανώς απορημένη: «Την ώρα που περπατάνε εκεί τρώνε και μία μπουκιά;». Η κριτική επιτροπή δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει μετά τη συγκεκριμένη ατάκα με τη Μπέττυ Μαγγίρα να λέει: «Η Κωνσταντίνα παιδιά πεινάει. Κάνει διατροφή και πεινάει! Ρώτησε όταν περπατάνε τρώνε κι όλας; Γιατί σκέφτηκε… Εγώ γιατί να μην το κάνω;».

Τότε λοιπόν η κριτής του My Style Rocks σηκώθηκε και έκανε αναπαράσταση την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, να παρουσιάζει το My Style Rocks και να τρώει.

«Καλησπέρα σας, καλωσήρθατε στο My Style Rocks! Εμείς εδώ, είμαστε σκληρά εργαζόμενα κορίτσια και δεν μπορούμε μόνο να παρουσιάζουμε, αλλά πρέπει κα να τρώμε κιόλας. Λοιπόν, είστε έτοιμες να υποδεχτείτε τα έντεκα υπέροχα κορίτσια μας;» είπε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχολίασε: «Τέλειο! Κατ’ αρχας θα πρωτοτυπούσα και δεύτερον είδες που δεν έφαγα τα γλυκά σου;»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top