Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε πώς της έκανε πρόταση γάμου ο Φίλιππος

Η πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον γάμο της έδωσε το μεσημέρι της Τρίτης στην Ελένη Μενεγάκη η Αθηνά Οικονομάκου.

Φυσικά, το πρώτο θέμα συζήτησης ανάμεσα στις δύο γυναίκες, που όπως αποκαλύφθηκε είχαν "κλείσει" το τηλεοπτικό τους ραντεβού καιρό πριν, ήταν ο θρησκευτικός γάμος της ηθοποιού με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η παρουσιάστρια θέλησε να ακούσει από το love story του ζευγαριού από την αρχή. Για το λόγο αυτό, η Ελένη ρώτησε την ηθοποιό για την  αντίδρασή της, όταν ο αγαπημένος της, της έκανε πρόταση γάμου.

«Μου έκανε πρόταση γάμου, πριν μείνω έγκυος. Όταν μου έκανε πρόταση δεν το πίστεψα αρχικά γιατί γέλαγα και στο τέλος του λέω: Πες αλήθεια, θα πάρω τον πατέρα μου, γιατί αν είναι ψέματα θα το μετανιώσεις. Δεν μπορείς να το πάρεις πίσω πια. Δεν το πίστευα και ήταν όλο αυτό το μαγικό που αισθάνεσαι ότι ο άνθρωπός σου θέλει γάμο», είπε καθισμένη στην πολυθρόνα της στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη.

Μιλώντας για τα όσα έζησε στις 6 Οκτωβρίου στη Μύκονο, για το μυστήριο, το νυφικό και το... κρύο!

«Ευτυχώς είχα μανικάκι, είχα λαιμό, δεν μπορούσα να κρυώσω. Ωστόσο  στην αρχή είχα αντίληψη της κατάστασης και συναίσθηση. Και κολυμπώντας να μου έλεγες να πάω εκείνη την ώρα θα πήγαινα… Αλλά από το σημείο του πρώτου χορού και μετά έχω απώλεια μνήμης! Δεν θυμάμαι τίποτα! Μαζευτήκαμε έξι η ώρα στο δωμάτιο και λέω “Παιδιά δεν πέταξα την ανθοδέσμη”», είπε και συνέχισε: «Από τη χαρά μου πέρασα σε άλλη διάσταση. Έφυγε η άμυνά μου και βγήκε μία απελευθέρωση… Δεν κρύωσα ποτέ! Χόρεψα μέχρι και με τον τελευταίο καλεσμένο».

Τέλος, αποκάλυψε τι σημαίνει το τατουάζ που έχει στο χέρι της. «Πράσινο είναι το τατουάζ στο χέρι μου. Είναι κανονικό. Είναι άγκυρα και ήθελα να το κάνω στα χρώματα της θάλασσας και μου ταίριαζε πιο πολύ από το να το κάνω γαλάζιο ή μπλε. Είναι η άγκυρα που έριξα και άγκυρα κι από τον μπαμπά μου που είναι καπετάνιος. Και γενικότερα σαν σύμβολο η άγκυρα μου αρέσει πολύ. Το έχω κάνει χρόνια», είπε δείχνοντάς το στην κάμερα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top