Ευθύμης Ζησάκης: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από το «Μαριχουάνα Στοπ»

Οι αποκαλύψεις που έκανε ο ηθοποιός το πρωί της Τρίτης

Το όνομά του ακούστηκε πολύ το τελευταίο διάστημα, λόγω του "ντόρου" που προκλήθηκε μετά την αποχώρησή του από το σήριαλ του Alpha, «Σόι», αλλά και τη θεατρική παράσταση «Μαριχουάνα Στοπ».

Το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, ο Ευθύμης Ζησάκης, καλεσμένος της Φαίης Σκορδά δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί σχετικά.

«Σαφώς θα σου πω, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εγώ δεν το παρακολούθησα, μόνο από ό,τι μου μετέφεραν. Όμως από κάποιες εκπομπές και ειδικά από εσένα υπήρξε η αντιμετώπιση "παιδιά, ηρεμήστε" και νομίζω ότι αυτό είναι το πιο εύλογο πράγμα. Δεν έγινε απολύτως τίποτα, καμία τριβή, κανένας τσακωμός, κανένας καβγάς. Ούτε καμία ασυνέπεια. Αυτό που υπήρχε ήταν μία συζήτηση σε επαγγελματικό πλαίσιο σχετικά με τις υποχρεώσεις μου στην τηλεόραση και μία ταινία που κάνω. Δεν μπορούσαμε να τα βρούμε στα ωράρια», είπε για το ναυάγιο της συνεργασίας του με τον Γιώργο Βάλαρη στο «Μαριχουάνα Στοπ».

Αναφορικά με το «Σόι» είπε: «Στο "Σόι" υπήρχε κάτι προσωπικό της ζωής μου που δεν με καθιστούσε 100% έγκυρο όσον αφορά στα όρντινο».

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη σειρά που πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν στον ΑΝΤ1 «Κάνε Γονείς Να Δεις Καλό», αλλά και την προσωπική του ζωή.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με παλαιότερες δηλώσεις του ότι είχε άστατη προσωπική ζωή και αγαπούσε τα one night stands, είπε: «Ίσως ήταν μία φάση στη ζωή μου που ήμουν πιο μικρός. Πολλές φορές όμως δεν έρχεται αυτό που θέλεις, όταν το θέλεις. Οπότε χρειάζεται ένα διάστημα μέχρι να έρθει αυτό που θέλεις. Οπότε, ίσως ήταν το μεσοδιάστημα» ενώ συμπλήρωσε: «Ξεκινάει όλο αυτό από τον σεβασμό. Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό στις γυναίκες. Έχω πολλές φίλες γυναίκες, αγαπώ τις γυναίκες. Από τη μητέρα μου μέχρι την κολλητή μου και το κορίτσι μου. Αυτό με κάνει να μην τις χρησιμοποιώ. Το one night stand, το "κάθε μέρα και άλλη" έγκειται σε μια χρησιμοποίηση του γυναικείου φύλου, αφορά μια σαρκική απόλαυση. Εγώ δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία, δεν είχα ποτέ το χόμπι να πηγαίνω κάθε μέρα με άλλη γυναίκα».

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως αν έχει γραφτεί κάτι τέτοιο για εκείνον και την προσωπική του ζωή μάλλον οφείλεται σε παρανόηση.

Σε σχέση με την τηλεοπτική του οικογένεια στη σειρά που συμμετέχει, ο Ευθύμης Ζησάκης είπε: «Η δική μου οικογένεια δεν μοιάζει με αυτή του σήριαλ. Είναι μια παραδοσιακή οικογένεια. Οι γονείς μου είναι το πρότυπό μου για τη σχέση. Είναι 35 χρόνια μαζί, δεν υπάρχουν φωνές. Είναι αγαπημένοι. Όταν τους είχα ρωτήσει ποιο είναι το μυστικό της σχέσης τους μου είπαν ότι είναι ο θαυμασμός και το "συγχωρώ"».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top