«Είμαι μόνιμη κάτοικος Αμερικής πια, αλλά θα έρχομαι στην Ελλάδα»

Όσα δήλωσε η Μαρία Τζομπανάκη στη «Φωλιά των ΚουΚου»

Πήρε την απόφαση να εγκατασταθεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αμερική.

Ο λόγος για την Μαρία Τζομπανάκη η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής στη «Φωλιά των ΚουΚου» και την Δήμητρα Καλφούντζου τόσο για τους λόγους που την οδήγησαν να φύγει μόνιμα από την Ελλάδα, αλλά και για τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη και για τα δημοσιεύματα που την ενόχλησαν.

«Έγραψαν ότι “έφυγε”. Όχι δεν έφυγα και δεν θα φύγω ποτέ. Όταν γράφουν κάτι πρέπει να το διασταυρώνουν. Ο άντρας μου είναι εκεί 36 χρόνια. Τον ακολούθησα», δήλωσε η ηθοποιός εμφανώς ενοχλημένη από τον τρόπο που κάποια έντυπα παρουσίασαν την απόφαση της να εγκατασταθεί στο εξωτερικ.

Και συνέχισε αναφερόμενη στον γιο της: «Πέρα από τη συναισθηματική φόρτιση που έχει ο αποχωρισμός, που είναι πολύ δύσκολος και σταθερά ίδιος σε ένταση, δεν θα αλλάξει αυτό, πιστεύω ότι μεγάλωσα τον Ορφέα με έναν τρόπο τέτοιο που να είναι ένα δέντρο δυνατό, με ρίζες, κορμό, φύλλα και κλαδιά και να μην χρειάζεται κανέναν. Η αγάπη μας καταλύει και θα τις καταλύει πάντα».

Τέλος, αποκάλυψε οτι εργάζεται στο δημόσιο ραδιόφωνο της Νέας Υόρκης. «Αφού ανέλαβα την εκπομπή στο ραδιόφωνο, το ελληνοαμερικάνικο επιμελητήριο της Νέας Υόρκης μου πρότεινε να κάνουμε μια σκέψη στο να αναλάβω την ευθύνη της λειτουργίας και της εξέλιξης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης. Από του χρόνου θα είναι διεθνές και θα συμμετάσχουν ταινίες από όλο τον κόσμο. Με έναν όρο: να περιέχουν έστω και ένα στοιχείο ελληνισμού» εξήγησε.

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top