Elif: Η Μελέκ είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει την αλήθεια

Μη χάσετε το σημερινό επεισόδιο- Στις 17.15 στο Star

Η Αλιγιέ εκπλήσσεται και ταυτόχρονα θυμώνει όταν βλέπει τη Μελέκ. Της ζητάει να φύγει αμέσως από το κτήμα αλλά εκείνη της ζητάει εξηγήσεις για τα ψέματα, που της είχε πει σχετικά με τον θάνατο των γονιών της.

Ενώ οι δύο γυναίκες μαλώνουν, εμφανίζεται η Αρζού. Ρωτάει την Αλιγιέ ποια είναι η  Μελέκ αλλά παίρνει απάντηση.  Η Μελέκ είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με την οικογένειά της. Η Αλιγιέ για να αποφύγει νέα προβλήματα, της δίνει μια παλιά εφημερίδα ως απόδειξη για το τι έγινε τότε και τη διώχνει από το κτήμα. Η Μελέκ δεν πιστεύει τα λόγια της Αλιγιέ και πριν φύγει της υπόσχεται να μάθει την αλήθεια.  Η Αρζού θυμάται ότι είχε δει τη φωτογραφία της Μελέκ στο πορτοφόλι του Κενάν στο νοσοκομείο. Έρχεται ο Κενάν και η Αρζού του λέει πως η Αλιγιέ τσακώθηκε με τη γυναίκα της φωτογραφίας.  
Ο Κενάν ταράζεται από την αποκάλυψη της Αρζού, πως η Μελέκ ήταν στο κτήμα και μίλησε με τη μητέρα του.  Ρωτάει σχετικά την Αλιγιέ αλλά εκείνη δεν απαντά. Η Τουγτσέ κάνει συνεχώς ερωτήσεις στη μητέρα της αλλά εκείνη δεν θυμάται τίποτα.  Ο Σαντίκ εκπλήσσεται όταν βλέπει τη Μελέκ στο κτήμα.
 Η Κιράζ είναι στεναχωρημένη επειδή για μια απλή κοσμηματοθήκη η Αλιγιέ της έβαλε τις φωνές.  Η Ζεϊνέπ και η Ελίφ κατευθύνονται στο εστιατόριο και ο Ερκούτ τις ακολουθεί.  Όταν επισκέπτεται το εστιατόριο για να τη συγχαρεί η Ζεϊνέπ γίνεται έξαλλη μαζί του και του λέει πως θα παντρευτεί τον άντρα, που αγαπάει.  Εκείνη τη στιγμή έρχεται ο Σελίμ και τον διώχνει.  

Η Ελίφ τρομάζει όταν βλέπει τον Ερκούτ.  Ο Μουράτ χάνει τα λεφτά του και τηλεφωνεί στον πατέρα του για βοήθεια αλλά ο Βεϊσέλ αρνείται.  Ο Βεϊσελ τηλεφωνεί στην Τουλάι και την καλεί για καφέ…

Δείτε εδώ ολόκληρα τα επεισόδια της σειράς του Star ''Elif''

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top