Κώστας Κρομμύδας: "Η φωτιά ήταν στα 300 μέτρα από το σπίτι..."

Ο ηθοποιός περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε στον Κάλαμο

Για τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν ξέσπασε φωτιά και στον Κάλαμο, την περασμένη Δευτέρα, ξυπνώντας μνήμες από την περσινή πύρινη λαίλαπα, μίλησε ο Κώστας Κρομμύδας. 

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει σπίτι στην περιοχή, μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10» περιγράφοντας τον τρόμο που έζησε. 

«Αυτό που συνέβη σε εμάς στον Κάλαμο δεν το ξέρει ο κόσμος. Η φωτιά πήρε πολύ ξαφνικά στον Κάλαμο. Ήμασταν μέσα στο σπίτι και μου είπε η κόρη μου ότι έσπασε ένα κλωνάρι από τον αέρα. Βγήκα να δω τι έγινε και είδα τη φωτιά να είναι στα 300 μέτρα από το σπίτι. Ευτυχώς δεν κατέβηκε τον δρόμο για να έρθει στον δικό μας οικισμό. Αυτό που βίωσα έχοντας το παιδί μου δίπλα ήταν συγκλονιστικό... Εκείνη τη στιγμή νιώσαμε τη ζέστη, την κάψα... Ήρθε η γυναίκα μου εκείνη την ώρα, βάλαμε την κόρη μας στο αυτοκίνητο, κατεβήκαμε στο πάρκινγκ κι εγώ ανεβοκατέβαινα στο σπίτι, βλέποντας τη φωτιά από μακριά, για να κατεβάσω τσάντα-τσάντα το βιος μας... Για εμάς όλο αυτό ήταν μια περιπέτεια, μπροστά σε όλο αυτό που συνέβη στο Μάτι...» ανέφερε. 
 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top