Δεν άντεξε και "έσπασε" η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από τη συγκίνηση

Με μια ζεστή αγκαλιά έριξε αυλαία το Survivor Πανόραμα

Βαλαβανη, μοντέλο

Aυλαία έριξε το Σαββάτο, το Survivor Πανόραμα, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βάσαλο να αποχαιρετούν τους τηλεθεατές.   

«Καταρχήν να ευχαριστήσουμε όλους τους τηλεθεατές που μας στήριξαν από την αρχή μέχρι τώρα και από την αρχή της σεζόν από το ΕΔΩ που ξεκινήσαμε παρέα. Ευχαριστούμε εσένα καταρχήν, εμένα ήταν η πρώτη μου φορά στην τηλεόραση και εσύ και ο Παύλος – συγκινούμαι και λίγο, δεν συγκινήθηκα έξι μήνες στο Survivor, συγκινήθηκα σήμερα – ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί όντως με στηρίξατε και χωρίς εσάς θα είχαν μείνει όλα στη μέση. Ευχαριστώ και την Ευρυδίκη η οποία ήταν κι αυτή στήριγμα μου, γιατί είχε μια άλφα εμπειρία και με βοήθησε να προχωρήσουμε παρέα, οπότε τι άλλο να πω; Οι τηλεθεατές είναι αυτοί που μας ανεβάζουν και μας κατεβάζουν, σε αυτούς ανήκει το μαχαίρι και το καρπούζι, οπότε είναι όλα στο χέρι τους», είπε συγκινημένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Κατόπιν τον λόγο έλαβε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που από τη συγκίνηση με δυσκολία μπορούσε να μιλήσει: «Εγώ κλαίω πριν αρχίσω να μιλάω. Τι να κάνω; Θα πω κάτι… Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσένα γιατί μετά από 14 χρόνια που βρίσκομαι σε αυτό το χώρο, έκανα ένα άλλο διαφορετικό βήμα και ήσουν δίπλα μου. Ευχαριστώ και τον Παύλο και τον Κωνσταντίνο και τον κόσμο που μας στήριξε και ήταν κοντά μας.»

Η παρουσιάστρια, που προσπαθούσε να κρύψει την συγκίνησή της, έριξε την αυλαία λέγοντας:  «Αυτό ήταν το Survivor Πανόραμα. Αυτή ήταν η σεζόν που πέρασε, πολύ απαιτητική, πολύ ζόρικη και πολύ διδακτική σεζόν. Αλλιώς ξεκίνησε, αλλιώς συνέχισε κι αλλιώς ολοκληρώθηκε. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Παύλο Σταματόπουλο τον αρχισυντάκτη μου, τον Δημήτρη Γιαχνή τον σκηνοθέτη, την Κατερίνα Πόθα, όλους τους δημοσιογράφους και του ΕΔΩ και του ΕΔΩ Survivor και το Πανοράματος. Ευχαριστώ πολύ τον ΣΚΑΙ για μια πολύ καλή συνεργασία. Ευχαριστώ πολύ εσάς. Ήσασταν κοντά μας καθ’όλη τη διάρκεια αυτής της σεζόν. Καλό καλοκαίρι να έχουμε με υγεία, να περάσετε καλά και από του χρόνου με το καλό θα τα ξαναπούμε».  

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γεμάτη συγκίνηση έτρεξε στην αγκαλιά της Ντορέττας.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top