Survivor 2018: Ποιος θα είναι ο πρώτος φιναλίστ;

Τι θα γίνει στο επεισόδιο της Τρίτης;

Το επεισόδιο της Δευτέρας είχε ατομικό αγώνισμα κι όλοι οι παίκτες του Survivor τα έδωσαν όλα για το έπαθλο, που ήταν μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο, αλλά και ένα εισητήριο για σινεμά για τους δύο πιο δυνατούς.

Μετά τη νίκη της Μελίνας και του Ηλία, που πήραν μαζί τους ακόμα ένα συμπαίκτη τους, την Κατερίνα και τον Νικόλα, αντίστοιχα, έφτασε η ώρα για τον τελικό των συμβόλων του Survivor.

Μόλις 15 μέρες πριν από τον ημιτελικό όπου οι τέσσερις φιναλίστ θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο. Ένας θα είναι ο νικητής που θα λάβει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.  

Οι οκτώ παίκτες που έχουν παραμείνει στο “Survivor”  θα δώσουν μάχη στον ημιτελικό και τελικό του symbol  game για να διεκδικήσουν  τη μία θέση που οδηγεί στην τετράδα του ημιτελικού.

Στον ημιτελικό του  symbol  game ο Γιώργος Λιανός ενημερώνει όλους τους  παίκτες ότι εκτός από τα σύμβολα που έχουν κερδίσει θα έχουν και δύο ζωές ακόμη. Δύο παίκτες, ένας άντρας και μία γυναίκα θα μπορέσουν να περάσουν τον  στον τελικό symbol  game. 

Εκεί θα τους περιμένει ο Σάκης Τανιμανίδης και οι δύο φιναλίστ θα διεκδικήσουν εκ νέου τη νίκη που οδηγεί κατευθείαν στον ημιτελικό του Survivor.  

Έξτρα έπαθλο από τον πρώτο αγώνα, κρέας  ψημένο από τον διάσημο σεφ Νουσρετ. Οι νικητές θα απολαύσουν αυτό το γεύμα παρέα με παίκτες από την Κολομβία και την Τουρκία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top