Ροδάνθη: Αποκαλύπτει ποιος θέλει να είναι ο νικητής του φετινού Survivor

Τι δήλωσε σε συνέντευξή της η πρώην Μαχήτρια

Δείτε στο βίντεο την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στο Survivor Πανόραμα μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο....

 

Πόσο την άλλαξε το Survivor αποκάλυψε η Ροδάνθη Καπαρού μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η πρώην Μαχήτρια, παραχώρησε συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα,  λέγοντας πως:  «Ο τρόπος που συμπεριφέρομαι, που κινούμαι, που μιλάω, άλλαξε. Πήρα πράγματα, τα οποία θα με βοηθήσουν να γίνω καλύτερος άνθρωπος. (...) Καταλαβαίνω πολύ περισσότερο και όλους αυτούς που δεν έχουν να φάνε, δεν έχουν τίποτα. Όταν έχεις τα πάντα, δεν μπορείς να καταλάβεις αυτόν που δεν έχει τίποτα».

Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως θέλει να είναι νικητής ο Νικόλας Αγόρου.

 «Η Κατερίνα μπορεί να φτάσει τελικό, ο Ηλίας και ο Πάνος. Η Μελίνα... τι να πω, δεν νομίζω».

Το επόμενο βήμα της μετά το Survivor 2 είναι να τελειώσει τη σχολή της «και όποια πρόταση έρθει. θα τη σκεφτώ, είναι καλοδεχούμενη» πρόσθεσε. 

Σχετικά με το αν ο κόσμος την αναγνωρίζει είπε: «Δεν έχω βγει από το σπίτι. Με έχει πιάσει μία φοβία. Επειδή δεν τον έχω ξαναζήσει όλο αυτό. Θα με αναγνωρίζουν και δεν ξέρω και τι θα λένε. Έχω δει διάφορα που γράφονται... Γενικά επειδή ντρέπομαι πολύ ως άνθρωπος δεν μπορώ να βγω έξω και να με κοιτάνε όλοι».

Όσο για το αν θα βλέπει το Survivor μέχρι τον τελικό; «Δεν νομίζω» απάντησε και πρόσθεσε: «Αν είμαι καμιά φορά στο σπίτι, μπορεί και να το δω. Θέλω να ξεφύγω από όλο αυτό. Θα μου λείπουν κι αυτά που έζησα. Αλλά παρακολουθώ την εξέλιξη των Μαχητών, είναι η ομάδα μου και θέλω να πάει όσο πιο μακριά γίνεται».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top