Μαχητές VS Διάσημοι ξανά στο Survivor: «Καρφιά» και υπονοούμενα για στρατηγική

Δείτε το βίντεο

Μάλλον το παιχνίδι θα λήξει και οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες του Survivor θα είναι τεταμένες. Η ένταση "αναζωπυρόθηκε" μετά και το συμβούλιο της Τετάρτης κι όσα ειπώθηκαν μετά και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Εκεί, οι Διάσημοι είπαν πως ο δυνατότερος παίκτης των Μαχητών είναι η Εύη Σαλταφερίδου, μετά τον τραυματισμό του Πάνου, κάτι που μόνο με καλό μάτι δεν είδαν οι Νικόλας Αγόρου και Πάνος Θεοδώρου.

«Στο χθεσινό συμβούλιο ακούστηκε μια άποψη από τους Διασήμους ότι πιο δυνατή παίκτρια των Μαχητών είναι η Εύη. Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω αν ήταν στρατηγικό να το πούνε, ότι η Εύη είναι η πιο δυνατή παίκτρια για να παρακινήσουν τη δικιά μας ψηφοφορία, ώστε να ψηφίσουμε κάποιους άντρες. Αυτό το ξέρουν μόνο οι ίδιοι. Εμείς πράξαμε όπως έπρεπε να πράξουμε σαν ομάδα. Ο καθένας είχε το λόγο στη χθεσινή ψηφοφορία. Πιο πολύ στηριζόμαστε στις δικές μας απόψεις και όχι στο τι λένε οι Διάσημοι», είπε ο Πάνος Θεοδώρου.

Για το θέμα αυτό ο Νικόλας Αγόρου δήλωσε στην κάμερα: «Θεωρώ ότι η αντίπαλη ομάδα δεν έχει ο καθένας ξεχωριστά δική του κρίση. Και το λέω αυτό γιατί βλέπουμε ότι λειτουργούν ομόφωνα. Τα συζητάνε και όλοι εκφέρουν μια ίδια άποψη, μία ίδια γνώμη. Δεν λέει ο καθένας αυτό που νιώθει. Εν μέρει η Εύη είναι μια πάρα πολύ καλή παίκτρια, έχει κάνει μεγάλη άνοδο την τελευταία εβδομάδα. Αλλά από την άλλη αυτό που έχει παρατηρηθεί, και όχι μόνο τώρα, αλλά και στο παρελθόν, ότι λειτουργούν όλοι με τα λόγια τους. Με μια συγκεκριμένη στρατηγική για να μειώσουν τους άντρες. Θεωρώντας ότι έτσι, όταν μειώνεις κάποιον ή δεν τον “ανεβάζεις”, να ανεβαίνεις εσύ, να φαίνεσαι εσύ καλύτερος. Αυτό δεν το θεωρώ εντάξει».

Δηλώσεις έκανε και η Κατερίνα Δαλάκα που σχολίασε πως με την ψήφο τους οι Μαχητές απέδειξαν πως δεν κοιτάνε το καλό της ομάδας αλλά το ατομικό τους μέλλον, χαρακτηρίζοντας «λάθος» την επιλογή τους, ενώ και η Μελίνα Μεταξά ανέφερε πως και οι τρεις άντρες της ομάδας επιθυμούν να φτάσουν όσο γίνεται πιο μακριά, «βγάζοντας» εκτός την μοναδική γυναίκα της ομάδας τους.

 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top