Ελένη Τσολάκη: "Παραμένω στον Alpha για δύο χρόνια"

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ήταν το πρωί της Πέμπτης η Ελένη Τσολάκη.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε και για τα μελλοντικά της σχέδια. Μάλιστα, τελικά αποκάλυψε ότι παραμένει στον Alpha για δύο χρόνια και είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

«Στον Alpha είμαι, στον Alpha ήμουν εδώ και πέντε χρόνια και στον Alpha παραμένω γι’ ακόμα δύο με πολύ μεγάλη χαρά. Είναι θέμα ημερών να πέσουν οι υπογραφές, έχουμε κλείσει όμως και αυτό μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά. Μπορεί ο Κριός να μην είναι σταθερό ζώδιο, αλλά εγώ είμαι ένας σταθερός άνθρωπος και δε μπορώ τις αλλαγές. Και ειδικά όταν είσαι πέντε χρόνια κάπου και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση» είπε.

Και συνέχισε: «Από τη στιγμή που είπαμε με τον Alpha ότι θα είμαστε μαζί και δώσαμε τα χέρια για κάτι καινούργιο και επόμενο, είμαστε στη φάση που συζητάμε τι θα μπορούσε να είναι αυτό. Έχω αποδείξει ότι είμαι και λίγο “στρατιώτης” στη δουλειά μου και αφού έχουμε και οι δυο κοινό στόχο και κοινή θέληση για να κάνουμε ωραία πράγματα θα βρούμε κάτι που θα ανταποκρίνεται σε αυτά που θέλει το κανάλι και σε αυτό που θα ήθελα και εγώ και θα αισθανόμουν ασφαλής μέσα σε αυτό» .

Τέλος, απάντησε και στο αν είναι αλήθεια ότι θα παρουσιάζει καθημερινή ζωντανή εκπομπή μετά την Ελένη Μενεγάκη. «Δεν είναι ακόμα τίποτα σίγουρο και θα σου είμαι πολύ ειλικρινής. Τώρα συζητάμε, τώρα προγραμματίζονται τα πράγματα και δεν θα προέτρεχα να πω κάτι αν δεν το πει το κανάλι. Όταν είναι κάτι σίγουρο και είναι ανακοινώσιμο και έχουν δρομολογηθεί προς μια κατεύθυνση, είναι θέμα ημερών. Έχουν γίνει πολλές κουβέντες, αν σου πω θα τελειώσουμε αύριο!», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top