Γιατί η Ελένη Μενεγάκη αποθέωσε την Sandra Bullock;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Μίλησε για τη μητρότητα και έκανε όλους να υποκληθούν στις δηλώσεις της. Ανάμεσα σε αυτούς που "έβγαλαν" το καπέλο στην Sandra Bullock με βάση τα όσα είπε στην εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του NBC «Today».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για το σημαντικότερο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας και για τα δυο της παιδιά: τον 8χρονο Louis, τον οποίο υιοθέτησε το 2010 και την 6χρονη Laila που υιοθέτησε το 2015, λέγοντας πως είναι το πολυτιμότερο δώρο.

«Ως μητέρα τελικά συνειδητοποιώ ότι για αυτό προοριζόμουν καθώς μεγάλωνα. Όχι να γίνω ηθοποιός, αλλά μητέρα», δήλωσε. Και συνέχισε: «καθώς πλησίαζα τα 40 χρόνια, η προοπτική του να ξεκινήσω τη δική μου οικογένεια, μου φαινόταν ολοένα και πιο απίθανη, μέχρι που ένιωσα ένα «παράξενο» συναίσθημα λίγο μετά τις καταστροφές του τυφώνα Κατρίνα. Κάτι μέσα μου, μου ”είπε” ότι το παιδί μου βρισκόταν εκεί».

«Καταπληκτική. Καταπληκτική συνέντευξη, υπέροχη Sandra Bullock. Κάθεσαι και την κοιτάς και την παρακολουθείς σε αυτά που λέει και πραγματικά…(…) Είναι μια ηθοποιός η οποία έχει πάρει Όσκαρ, έχει κάνει καριέρα, είναι και παραγωγός, έχει βγάλει απίθανα λεφτά, έχει φτάσει παραπάνω από εκεί που πίστευε ότι θα φτάσει και σήμερα με την απόκτηση των δυο παιδιών λέει πως προοριζόταν για μητέρα. Και δε μας τα λέει για να μας παραμυθιάσει γιατί βλέπουμε εικόνα. Όλοι καταλαβαίνουμε πότε κάποιος μας λέει κάτι για να μας ψήσει… το βλέπεις ότι σου λέει αλήθεια», είπε η παρουσιάστρια μετά την προβολή ενός αποσπάσματος της συνέντευξης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top