Πού θα βρει η επόμενη τηλεοπτική σεζόν την Αγγελική Νικολούλη;

Η παρουσιάστρια ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Alpha

Η επόμενη τηλεοπτική σεζόν της Αγγελική Νικολούλη

Τα τελευταία χρόνια ο ALPHA είναι το τηλεοπτικό της σπίτι.

Κι όπως φάινεται στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι της Κάντζας, εκεί θα παραμείνει η Αγγελική Νικολούλη, μιας και την Τετάρτη προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

Η Αγγελική Νικολούλη, με την πολύχρονη εμπειρία της και τη μαχητική, μεθοδική και επίμονη έρευνά της, έρχεται για άλλη μια τηλεοπτική χρονιά στον Alpha για να συνθέσει τα κομμάτια των πιο δύσκολων παζλ και να εντοπίσει τη λύση των πιο πολύπλοκων γρίφων.

Η Αγγελική Νικολούλη βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της τηλεθέασης, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού το οποίο την αναδεικνύει νικήτρια στην τηλεοπτική μάχη. Πάνω όμως από την τηλεοπτική επιτυχία, βρίσκεται το σπουδαίο -και πολυβραβευμένο- κοινωνικό της έργο: Η έγκριτη δημοσιογράφος έχει διαλευκάνει εκατοντάδες υποθέσεις που αποτέλεσαν σπαζοκεφαλιά για τις Αρχές, συντάραξαν την κοινή γνώμη και φιλοξενήθηκαν εκτενώς στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Το θρυλικό «Φως Στο Τούνελ» βαδίζει στην 24η τηλεοπτική του χρονιά και συμπληρώνει 6 χρόνια στον Alpha, με μία βασική αρχή: Για την Αγγελική Νικολούλη δεν υπάρχουν άλυτες υποθέσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top