Eurovision: Κλάμα στο Twitter - "H Τερζή σφάζει επί σκηνής ένα στρουμφάκι"

Ποιοι celebrities τη στήριξαν μέσω Instagram;

Δείτε στο βίντεο την εμφάνιση της Γιάννας Τερζή στη Eurovision

Μπορεί η Γιάννα Τερζή να μην πέρασε στον τελικό της Eurovision, ωστόσο, στο twitter είχε την τιμητική της! 

Μετά τα... "κακά" μαντάτα τα tweets έπεσαν "βροχή", με πολλούς χρήστες να "ζωγραφίζουν" με τις ατάκες τους.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα μένει εκτός τελικού, αλλά η δεύτερη. Το 2016 οι Αrgo με το Utopian Land είχαν επίσης αποκλειστεί.

Βέβαια, δεν ήταν και λίγοι οι tweetεράδες που είπαν ότι η εμφάνιση της Γιάννας Τερζή ήταν εξιοπρεπέστατη, ενώ πολλοί διάσημοι από το χώρο της showbiz τη στήριξαν μέσω Instagram. Aνάμεσά τους, ο Σάκης Ρουβάς, ο Νίκος Μουτσινάς, η Έλενα Παπαρίζου και η Demy. 

Oι λόγοι που η Ελλάδα αποκλείστηκε από τον τελικό της Eurovision

Τι έφταιξε όμως και η Ελλάδα αποκλείστηκε ξανά από τον τελικό της Eurovision; Κάποιοι θεωρούν πως δεν έφταιγαν μόνο τα… τεχνικά λάθη! 

Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Altice Arena στη Λισαβόνα για να ερμηνεύσει το «Όνειρό μου» με σύμμαχο τη… φωνή της και και ένα λευκό αέρινο φόρεμα. 

Ωστόσο, η σκηνική της παρουσία δεν έκανε εντύπωση. Βλέπετε, η εμμονή στο μπλε – λευκό και οι… δωρικές εμφανίσεις δεν αρέσουν πολύ στους νέους που παρακολουθούν τη Eurovision. Αυτά σε συνδυασμό με τα τεχνικά λάθη και τα πυροτεχνήματα που δεν έπεσαν τη σωστή στιγμή είχαν σαν αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό του μουσικού διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου.

Αντίθετα, πολύ θετικά σχόλια απέσπασε η... εμφάνιση της Daniela Ruah, η οποία παρουσίασε τη Eurovision μαζί με τις Silvia Alberto και Catarina Furtado.  Για όσους δεν τη γνωρίζουν είναι ηθοποιός και υποδύεται τον κυβερνητικό πράκτορα στη σειρά NCIS. 

(Daniela Ruah)

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι πως το 50% της ψηφοφορίας των ημιτελικών, αυτό των επιτροπών,  δεν πραγματοποιείται την ώρα μετάδοσης του ημιτελικού αλλά λίγο νωρίτερα στη γενική πρόβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  τα άσχημα νέα έφθασαν νωρίς στο επιτελείο της Γιάννας Τερζή αλλά ήταν πλέον αργά. Τίποτα δεν μπορούσε να σωθεί από το televoting. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top