Τζώρτζης Παπανικολάου: "Περίμενα έναν αλλιώτικο τελικό στο MasterChef"

"Πραγματικά θα σας πω ότι ποτέ δεν τον περίμενα έτσι"

Τον τελικό του MasterChef και τους δύο φιναλίστ, Χρήστο Γλωσσίδη και Τιμολέων Διαμαντή, σχολίασε με τον δικό του τρόπο ο Τζώρτζης Παπανικολάου, ο οποίος αποχώρησε πριν λίγο καιρό από το παιχνίδι μαγειρικής του σταρ.

«Το θέμα ήταν ότι από το πολύ χαλαρό του MasterChef τα παιδιά μπήκαν σε ένα πολύ διαφορετικό τρυπάκι. Ζορίστηκαν. Από τη μια στιγμή στην άλλη… εγώ είχα ξεχάσει να δουλεύω σε επαγγελματική κουζίνα τόσο καιρό μέσα στο πλατό. Είχες άλλη πολυτέλεια», εξήγησε ο Τζωρτζης στην εκπομπή «Εμείς» χωρίς αυτή τη φορά να βγάλει… τα μαχαίρια του!

Ερωτηθείς αν ζηλεύει που δεν βρίσκεται ο ίδιος στον τελικό, ο πρώην παίκτης του MasterChef απάντησε:  «Η αλήθεια είναι ότι ζηλεύω. Είναι ωραίες εμπειρίες. Πραγματικά θα σας πω ότι ποτέ δεν περίμενα αυτό τον τελικό. Όχι μόνο τα παιδιά. Τα παιδιά είχαν δυνατότητες. Ο Τιμολέων είχε συνήθως την έπαρση να λέει ότι θα είναι στον τελικό. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα έναν αλλιώτικο τελικό όπως είχαμε συνηθίσει. Μου φαίνεται λίγο διαφορετικό άλλα είναι πάρα πολύ ωραίο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top