MasterChef: Ο Αργύρης Αγλαμίσης μιλά «Στη Φωλιά των Κου Κου» μετά τον αποκλεισμό του

Τι λέει για τη Μάγκυ, τον Τζώρτζη και τον Τιμολέοντα

Στη «Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε ο Αργύρης Αγλαμίσης, ο οποίος αποχώρησε από το Master Chef μετά τον χθεσινό συναρπαστικό ημιτελικό, αφήνοντας τον Χρήστο Γλωσσίδη και τον Τιμολέοντα Διαμαντή για την τελική μάχη.
 
Τι είπε αποκλειστικά στο STAR:
 
- Ίσως και εγώ μέσα μου να θεώρησα την επιστροφή της Μάγκυ αδικία, αλλά προχώρησα. Είναι καλή στη μαγειρική, ίσως κάποιοι ένιωσαν φόβο όταν επέστρεψε.
 
- Ο Τζώρτζης ήταν ένας άνθρωπος που μπορούσες να κάνεις πολύ εύκολα παρέα, δεν είναι αυτό που φαίνεται. Ήταν από αυτούς που θα περνούσες ευχάριστα μαζί τους.
 
- Η Γωγώ δεν έβγαλε αρνητικό χαρακτήρα. Ήταν διαφορετική στο παιχνίδι και διαφορετική στην ζωή της. Χρησιμοποίησε την εμφάνισή της για να κεντρίσει το ενδιαφέρον. Είναι άλλο στο στιλ της εκτός παιχνιδιού.
 
- Ο Τιμολέων είναι τελικά ψυχούλα. Φάνηκε η εκτίμηση του προς το προσωπό μου, ήταν πολύ συγκινητική η κίνηση με το φυλαχτό που κου έδωσε. Τον ευχαριστώ.
 
- Στηρίζω τον Τιμολέοντα για τον τελικό αλλά ας κερδίσει ο καλύτερος.
 
Tην καλύτερη ατάκα, πάντως, την άφησε για το τέλος. Απαντώντας σε ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου για το αν είναι single, απάντησε «νομίζω... είμαι ελεύθερος, ναι»!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top