Σάββας Ληχανίδης: «Το είχα ξεκαθαρίσει στον Τζώρτζη ότι δεν ήθελα πολλά πολλά»!

Οι αποκαλύψεις του 28χρονου μάγειρα μετά την αποχώρησή του από το MasterChef

Ο Σάββας Ληχανίδης βρέθηκε στην 4άδα με τους καλύτερους παίκτες του MasterChef.

Ο 28χρονος μάγειρας αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής  και μίλησε για τους συμπαίκτες του, αλλά και γι’ αυτά που έζησε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο παιχνίδι.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» τον ρώτησαν για τη Μάγκυ Ταμπακάκη και γιατί δεν είδε με καλό μάτι την επιστροφή της στο MasterChef μετά την οικειοθελή αποχώρηση της, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε ο γιος της.

 «Έμαθα τι πρόβλημα είχε το παιδί της Μάγκυ και αναρωτιόμουνα “όταν ξαναμπείς στο παιχνίδι, δεν θα έχει πρόβλημα αυτό το παιδί”; Εγώ δεν φοβόμουν κανέναν, αλλά δεν συμφωνούσα με αυτό έτσι όπως έγινε», απάντησε ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού,  σημειώνοντας παράλληλα ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα μαζί της.

Δε θα μπορούσε να  μην ερωτηθεί για τον Τζώρτζη Παπανικολάου και τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόταν στους συμπαίκτες του.

Ο Σάββας Ληχανίδης πήρε θέση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ είχα ξεκαθαρίσει με τον Τζώρτζη πως είμαι, τι παιδί είμαι. Δεν ήθελα πολλά πολλά… Όσο είσαι στον διαγωνισμό, στο σπίτι, καταλαβαίνεις ποιος είναι τι. Είχαμε σχέση τυπική για να μην υπάρχει κανένα θέμα».

Σε ότι αφορά τον Τιμολέοντα Διαμαντή και τον έντονο καβγά ανάμεσά του ανέφερε:  «Ο Τιμολέων μπερδεύτηκε λίγο εκείνη τη στιγμή. Όταν είσαι μέσα στο σπίτι τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα. Είχε τα νεύρα του. Δυσκολεύει. Μου είπε χίλιες φορές συγγνώμη το παιδί. Τα βρήκαμε μετά. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον Τιμολέοντα».

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο παραπάνω βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top