Ράνια Θρασκιά: Μιλά για το νέο της ξεκίνημα μετά το διαζύγιο

"Πρέπει να ορίσουμε εξαρχής την αγάπη"

Συνέντευξη της Ράνιας Θρασκιά μετά το διαζύγιό της

Η Ράνια Θρασκιά πήρε την απόφαση να αλλάξει σελίδα στη ζωή της μετά το διαζύγιό της με τον Ανδρέα Φωτόπουλο.  Τώρα, ήρεμη και κατασταλαγμένη αφιερώνει τον χρόνο της στους δύο γιους της και στο νέο της επαγγελματικό βήμα με το οποίο έχει ενθουσιαστεί.

«Ετοιμάζω ένα κέντρο προσωπικής και οικογενειακής εξέλιξης. Έτσι αποφασίσαμε να το λέμε. Με εξαιρετικούς συνεργάτες. Είμαστε δύο ψυχολόγοι, μία παιδοψυχίατρος, που μας τιμά με τη συνεργασία της, και εγώ», εξηγεί στη Reallife.

Η παρουσιάστρια και ειδικός ψυχική υγείας θα έχει ενεργό ρόλο στο κέντρο αυτό και εκτός της ατομικής και οικογενειακής θεραπείας, θα διοργανώνει μαζί με τους συνεργάτες της σχολές γονέων και ομάδες εφήβων προσφέροντας τις ψυχολογικές υπηρεσίες τους.

Όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε πώς προλαβαίνει και ξεκινά κάτι τόσο απαιτητικό όντας εργαζόμενη μητέρα με δύο παιδιά, η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε ότι προς το παρόν, δεν έχει αρχίσει αυτή η δυσκολία σε σχέση με τις πολλές ώρες μακριά από το σπίτι και τα παιδιά. Και ήδη έχει υπάρξει μια αρκετά μεγάλη περίοδος που εγώ προετοιμάζω αυτόν τον χώρο και τη νέα μου δουλειά, άρα προετοιμάζονται και τα παιδιά γι’ αυτή την αλλαγή που θα υπάρξει στο καθημερινό μας πρόγραμμα.

«Είναι έξι και οκτώ χρονών και βοηθάει πολύ το γεγονός ότι είχα την πολυτέλεια να τα προετοιμάσω γι’ αυτό. Ότι δεν έγινε από τη μία μέρα στην άλλη. Κι εκείνα μοιράζονται τη δική μου χαρά και τη δική μου αγωνία και θα προσπαθήσω όσο το δυνατόν να μη γίνει καταχρηστικά στον δικό τους χρόνο και τον χρόνο που ήξεραν μέχρι τώρα ότι είναι αφιερωμένος σε εκείνα», συνεχίζει η Ράνια.

Όσο για το  τι χρώμα έχει η ζωή της αυτή την περίοδο, η παρουσιάστρια απάντησε πως η ζωή της έχει χαρούμενα χρώματα.

«Οι ζωές όλων μας έχουν διάφορες αποχρώσεις αλλά τώρα η δική μου είναι φωτεινή, κυρίως γιατί φωτίζεται από τον ρόλο μου ως μητέρας και γιατί τα νέα ξεκινήματα πάντα μου δίνουν πολύ μεγάλη αισιοδοξία και χαρά. Και παράλληλα και πανικό! Υπάρχει κι αυτός, συνήθως τις ώρες που κοιμούνται τα παιδιά και έχω ψυχικό χρόνο για μένα. Τότε ονειρεύομαι και σχεδιάζω τη ζωή μου.»

Άραγε ανοιχτή σε κάτι καινούργιο στην προσωπική σου ζωή, μετά την αλλαγή σελίδας;

«Στην παρούσα φάση, η προτεραιότητά μου -εκτός από την ισορροπία των παιδιών μου, που είναι η μόνιμα απόλυτη προτεραιότητά μου- είναι το νέο μου επαγγελματικό ξεκίνημα, για το οποίο είμαι ενθουσιασμένη!», είπε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top