Όλγα Φαρμάκη: Αποκαλύπτει τους λόγους της οικειοθελούς αποχώρησης από το Survivor

’’Τον τελευταίο μήνα πριν από την αποχώρηση μου άρχισα να αισθάνομαι...’’

Φαρμάκη:Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από το Survivor

Η Όλγα Φαρμάκη αναμφισβήτητα είναι ένα κορίτσι που δεν περνάει απαρατήρητο, καθώς συγκεντρώνει τα περισσότερα, αν όχι όλα, αντρικά βλέμματα στο πέρασμά της. Θηλυκή, εντυπωσιακή, χυμώδης, για χρόνια πρωταγωνίστησε στα εξώφυλλα.

Όλα τα παραπάνω ώθησαν την Acun Medya να της προτείνει να συμμετάσχει στο Survivor.

H πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

«Πέρασα πολύ χρόνο με τον εαυτό μου. Ήταν πολύτιμος, διότι σκέφτηκα πολλά πράγματα: Για εμένα την οικογένεια μου, τη ζωή μου αλλά και τα όρια που έχω απέναντι σε ορισμένες συνθήκες. Ήταν νομίζω κάτι απόλυτα υγιές», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο μήνα πριν από την αποχώρηση μου άρχισα να αισθάνομαι πως ασφυκτιώ. Ήταν λες και ήμουν κλεισμένη σε μια γυάλα. Είχα χάσει την αίσθηση της ελευθερίας, ενώ μου έλειπε η επικοινωνία με τους δικούς μου ανθρώπους. Είναι κάτι που συνέβη και σε άλλα παιδιά. Η παραγωγή όντως το γνώριζε, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω πως από την αρχή μέχρι και τη στιγμή που αποχώρησα οι άνθρωποι της Acun Medya ήταν δίπλα μας.

Προσωπικά, δεν με πείραξαν καθόλου οι αντίξοες συνθήκες διαβίωσης. Εξάλλου, μετά το πρώτο δίμηνο ο οργανισμός συνηθίζει, σαν μια μηχανή που προσαρμόζει τη λειτουργία της στα δύσκολα. Οι λόγοι που αποχώρησα ήταν καθαρά ψυχολογικοί. Ένιωσα πως δεν είχα λογο να υπομένω μια τόσο δύσκολη κατάσταση ό,τι και να κέρδιζα στο τέλος. Αν ήταν άλλος ένας μήνας ή έστω δύο, μπορεί να έλεγα «θα κάνω υπομονή», πήγαινε μέχρι τέλους, αλλά υπήρχε πολύς καιρός μετά και ήξερα πως δεν θα αντέξω ψυχολογικά.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top