Όλγα Φαρμάκη: Οι κακουχίες που δεν έδειξαν οι κάμερες στο Surviror

Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή της η πρώην παίκτρια των Διασήμων

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή που η Φαρμάκη έφτασε στο Ελ. Βενιζέλος από τον Άγιο Δομίνικο...

 

Νέες αποκαλύψεις για το Survivor, από το οποίο αποχώρησε οικειοθελώς λίγο πριν την Ένωση, έκανε η Όλγα Φαρμάκη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People, η fashion blogger μίλησε για τις κακουχίες που βίωναν όλοι οι παίκτες αλλά και για γεγονότα τα οποία δεν έδειξαν οι κάμερες.

«Μακάρι να είχαν δείξει πιο πολλά πράγματα σε σχέση με τις κακουχίες που περνούσαμε όταν δεν αγωνιζόμασταν. Ειδικά τον πρώτο καιρό, καθώς φτάσαμε εκεί χειμώνα, βρεχόμασταν στα αγωνίσματα και με την κακοκαιρία που επικρατούσε τα ρούχα μας δεν στέγνωναν. Δεν είχαμε δεύτερη αλλαξιά, με αποτέλεσμα να κοιμόμαστε με βρεγμένα ρούχα. Η επιβίωση δεν ήταν καθόλου εύκολη, κάτι που συνειδητοποίησα γρήγορα. Σε πολλούς από εμάς έπεφτε η πίεση, ενώ κάποιοι άλλοι ανέβαζαν πυρετό. Κάποια στιγμή η Ξένια των Rec, η Κατερίνα Δαλάκα, η Μαρία Σαμαρίνου και η Ελένη Χατζίδου, την ώρα που κατέβαιναν από τη βάρκα που τις άφησε στην παραλία ύστερα από τα αγωνίσματα, κάθισαν και οι τέσσερις κάτω στην άμμο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Ήταν μια άσχημη κατάσταση που βίωσαν και προσπαθούσα να είμαι δίπλα στα κορίτσια, να τα εμψυχώσω» περιέγραψε. 

«Είχαμε, βέβαια, συνεχή ιατρική παρακολούθηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι συνθήκες ήταν εύκολες. Οφείλω πάντως να πω ότι πέρα από μικροτραυματισμούς στα αγωνίσματα, που τα περιποιήθηκε αμέσως η ομάδα των γιατρών, δεν αντιμετώπισα κανένα σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου».

Σημειώνεται ότι η Όλγα Φαρμάκη ήταν η μεγάλη έκπληξη του φετινού Survivor καθώς στο αγωνιστικό κομμάτι ήταν πολύ δυνατή, ενώ κέρδισε πολλούς fans με την ευγένειά της και τον low profile χαρακτήρα της. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top