Πώς είναι να φιλάς τον Ντάνο; Η συμπρωταγωνίστριά του στο "Τατουάζ" απαντά

Τι δήλωσε η Ελεονώρα Αντωνιάδου σε συνέντευξή της

Δείτε στο βίντεο σκηνές από το πρώτο τηλεοπτικό φιλί του Γιώργου Αγγελόπουλου...

 

Χαμός είχε γίνει πριν λίγο καιρό με τη σκηνή στο «Τατουάζ» στην οποία ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδινε το πρώτο του τηλεοπτικό φιλί στην συμπρωταγωνίστριά του. 

Η Ελεονώρα Αντωνιάδου, σε συνέντευξή της στο «Down Town» αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο αλλά και πως ένιωσε όταν φιλούσε τον Ντάνο, τη στιγμή που πολλές γυναίκες θα ήθελαν να είναι στη θέση της.  

 «Στην αρχή γελάσαμε πολύ γιατί ήταν το πρώτο του τηλεοπτικό φιλί. Οπότε, επειδή δεν είχε σχετική εμπειρία ρωτούσε πώς ακριβώς γίνεται όλο αυτό στην τηλεόραση για να είναι ενημερωμένος. Ο Γιώργος έχει αυτό το καλό. Όταν δεν ξέρει κάτι, ρωτάει. Περπατήσαμε, λοιπόν, εκεί στις πέτρες, τα πόδια μας πονούσαν, ο Αντρέας μας έδινε οδηγίες και το φιλί βγήκε αβίαστα. Ο Γιώργος, πάντως, είναι πάρα πολύ προστατευτικός σαν άνθρωπος και πρόσεχε να μη ρίξει το βάρος του πάνω μου, γι’ αυτό και στήριζε όλο του το σώμα στον αέρα με τα χέρια του.»

Όσο για το πώς φιλάει ο Ντάνος; «Πραγματικά δεν ξέρω τι να απαντήσω. Σαν άνθρωπος φιλάει» ανέφερε και αποκάλυψε ότι συνέχεια αυτό  την ρωτούν στα social media.

Παράλληλα, διέψευσε τις φήμες που την θέλουν να έχει σχέση με τον νικητή του Survivor.

«Δεν ξέρω πώς ξεκινούν όλες αυτές η φήμες. Ας πούμε, στο Instagram φτιάχνουν λογαριασμούς που μία υποστηρίζουν ότι ο Ντάνος τα έχει με την Κατερίνα Γερονικολού, μία ότι τα έχει με εμένα. Το σίγουρο είναι ότι αυτές οι ιστορίες δεν ισχύουν».


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top