Μάγκυ: «Όταν επέστρεψα στο MasterChef δεν μου έλεγαν ούτε καλημέρα»

Όσα αποκάλυψε στη "Φωλιά των Κου Κου"

Τελικά είναι ερασιτέχνης ή επαγγελματίας; Για ποιο πράγμα μετανιώνει στο Survivor; Ποιος ήταν πιο κακός στο παιχνίδι, ο Τζώτζης ή η Γωγώ;

Σε αυτά και άλλα πολλά απάντησε «Στη φωλιά των Κου Κου» η Μάγκυ Ταμπακάκη, η οποία αποχώρησε πριν λίγες ημέρες από το MasterChef.

«Δεν είμαι ερασιτέχνης»

«Δεν έχω δηλώσει ότι είμαι ερασιτέχνης. Γιατί δεν είμαι ερασιτέχνης. Πέρσι ξεκίνησα μια σχολή στην Ιταλία η οποία ήταν για 6 ημέρες. Πήρα ένα δίπλωμα, που για να το πάρω έκανα μια πρακτική ενάμιση μήνα. Όλη η εμπειρία μου είναι αυτή! Οπότε πώς να θεωρηθώ επαγγελματίας όταν δεν έχω δουλέψει σε κουζίνα; Πιστεύω δεν σημαίνει τίποτα να το έχεις απλά σπουδάσει. Έχω σπουδάσει πολιτικές επιστήμες. Έχω ένα master στις Πολιτικές Επιστήμες. Αυτό τι σημαίνει ότι μπορώ να κυβερνήσω τη χώρα;»

«Όταν επέστρεψα στο σπίτι δεν μου έλεγαν ούτε καλημέρα»

«Όταν ξαναμπήκα στο σπίτι, οι 2-3 πρώτες μέρες ήταν πολύ άσχημες γιατί ήμασταν χωρισμένοι σε στρατόπεδα. Όταν έμπαινα σε ένα χώρο δεν μιλούσε κανείς. Το χειρότερο ήταν ότι το πρωί που ξυπνούσαμε έμπαιναν άτομα στο χώρο και δεν μου έλεγαν ούτε καλημέρα!»

«Ας μείνει η κακία στον Τζώρτζη»

«Από τον Τζώρτζη δεν το περίμενα. Ήταν φίλος μου και δεν περίμενα ότι θα μου γύριζε την πλάτη και θα έβγαζε τόση κακία. Εκ των υστέρων στο σπίτι μου ζήτησε συγγνώμη. Αλλά όταν βγαίνω και βλέπω ότι έχει πει κακίες… Είπε πολλά πράγματα. Ας μείνει η κακία σε αυτόν!»

«Η Γωγώ δεν έκανε κάτι για να βλάψει κάποιον»

«Η Γωγώ ήταν αμφιλεγόμενη από τους γύρω της αλλά δεν ήταν κακός άνθρωπος! Δεν έκανε ποτέ κάτι για να βλάψει τον οποιοδήποτε μες στο σπίτι! Την ημέρα της ψηφοφορίας δεν κατάλαβα τη συμπεριφορά της. Δεν την κατηγόρησα εγώ ότι ήταν δορυφόρος. Δορυφόρος ήταν ο Τζώρτζης. Ο Τζώρτζης έβγαλε κακία από την ψυχή του, η Γωγώ όχι».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top