Έγινε μανούλα η Ελεονώρα Μελέτη - Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Τι είπε η μητέρα της στη "Φωλιά των Κου Κου"/ Νέα ενημέρωση: 13-04-2018 09:30

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελεονώρα Μελέτη, καθώς έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Η παρουσιάστρια γέννησε τα ξημερώματα της Παρασκευής με καισαρική ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3 κιλών, καρπό του έρωτά της με τον Θοδωρή Μαροσούλη.

"Είναι πολύ συγκινημένη" δήλωσε η μητέρα της παρουσιάστριας στην Κατερίνα Καραβάτου και τη "Φωλιά των Κου Κου" 

«Μίλησα με τη μητέρα της, η οποία είναι μια γλυκύτατη γυναίκα και τώρα μία ευτυχισμένη γιαγιά. Έχουν πάει όλα καλά. Είναι πολύ καλά στην υγεία της. Ήταν πολύ συγκινημένη. Μιλούσε χαμηλόφωνα για ευνόητους λόγους και νομίζω ότι επικρατεί μια πάρα πολύ ήσυχη ευτυχία τώρα εκεί στο δωμάτιο, όπου είναι η Ελεονώρα με το παιδάκι της και τον σύζυγο» ανέφερε χαρακτηριστικά

Ο μαιευτήρας - γυναικολόγος της Ελεονώρας Μελέτη, Νίκος Στρατάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε: 

«Ήρθε στο ΙΑΣΩ γύρω στις 3 το πρωί και στις 5:30 για λόγους μαιευτικούς έκανε καισαρική και τώρα κρατάει το μωράκι της. Ήταν πάρα πολύ ψύχραιμη και γλυκιά, όπως είναι πάντα η Ελεονώρα. Τον ομφάλιο λώρο τον έκοψε ο Θοδωρής Μαροσούλης. Γέννησε με επισκληρίδιο. Πιστεύω ότι το μωρό μοιάζει στον Θοδωρή σε αυτή τη φάση».

(Φωτο από το γάμο τους που ανέβασε η Μελέτη στο Instagram)

Σημειώνεται ότι η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης είχαν επιλέξει να μην μάθουν το φύλο του μωρού, το οποίο φυσικά αποκαλύφθηκε στη γέννα. 

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί λίγο πριν φύγει το 2017,  υπό άκρα μυστικότητα στο δημαρχείο της Εκάλης. Μπορεί να ξεκίνησαν σαν φίλοι, το τρυφερό ειδύλλιο τους, όμως άλλαξε τις ζωές τους. Ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με τον ερχομό της κόρης τους. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top