Survivor 2018: Μια καρύδα έφερε... καβγά - Τι είπαν Χάρος - Δαλάκα;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Πείνασε η ίδια και οι συμπαίκτες της κι αποφάσισε να είναι εκείνη που θα κόψει τις καρύδες. Την ώρα, όμως, που η Κατερίνα Δαλάκα "ετοίμαζε" το φαγητό, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος παρενέβη και δεν άργησε να υπάρξει ένταση ανάμεσά τους.

Συγκεκριμένα, ο νέος παίκτης του Survivor την πλησίασε και τις είπε να την αφήσει να το κάνει εκείνος, αλλά αυτό δεν το πήρε με καλό μάτι η αθλήτρια του στίβου.

«Δεν μου αρέσει σαν Κατερίνα όταν ξεκινάω να κάνω μια δουλειά να έρθει κάποιος να με διακόψει. Από τη στιγμή που οι δουλειές είναι ελάχιστες και έχω ξεκινήσει εγώ να κάνω κάτι, από τη στιγμή που το κάνω μην έρχεσαι και με διακόπτεις. Έχουμε άπειρες μέρες μπροστά μας και άπειρες καρύδες να ανοίξουμε. Για να έχω ξεκινήσει να τις ανοίγω πάει να πει ότι θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά. Δεν έχω πάει εγώ σε κανέναν να αρπάξω το τσεκούρι από τα χέρια ή τη σκούπα όταν σκουπίζει» είπε η Διάσημη στην κάμερα. Βέβαια, όταν άνοιξε τη σάπια καρύδα τον φώναξε...

«Δεν πρόλαβα να κάνω δυο βήματα και με φώναξαν πίσω γιατί η καρύδα ήταν σάπια. Κι όταν είναι μια σάπια καρύδα δεν μπορεί να την πιάσει μια κοπέλα εύκολα να την πετάξει, να τη μεταχειριστεί. Δεν βοηθάνε τα κορίτσια. Δεν κάνουν κάτι το εξαιρετικό», σχολίασε εκείνος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top