Power of Love: Τα νεύρα του Δώρου Παναγίδη με τον Ανδρέα Ανδρεανό

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Μια κόντρα που τόσο καιρό δεν είχε φανεί βγήκε στην επιφάνεια μέσα στο σπίτι των αντρών στο Power of Love.

Ο λόγος για τη σχέση ανάμεσα σε Δώρο Παναγίδη και Ανδρέα Ανδρεανό, τώρα ειδικά που ο δεύτερος έχει επιστρέψει δυναμικός στο παιχνίδι.

«Σε ενοχλεί που γύρισα πίσω έστω και λίγο;» ρώτησε ο Ανδρέας τον Δώρο, με εκείνον να απαντάει αρνητικά, αλλά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει για ώρα τον εκνευρισμό του. Έτσι, όταν ο συμπαίκτης του συνέχισε τα «πειράγματα», λέγοντας πως πετάει εξυπνάδες. Κι αυτό το κλίμα συνεχίστηκε κι όταν ήταν κοντά τους η Μαρία Μπακοδήμου. 

«Η κόντρα είναι από πλευράς του γιατί προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες αν τον πάω και αν ήθελα να μείνει ή να φύγει. Δικό του είναι το πρόβλημα. Όχι δικό μου. Εγώ είμαι σε άμυνα, αυτός είναι σε επίθεση. Τα πειράγματα έχουν και μια δόση αλήθειας. Από τη στιγμή που σου λέω ότι είσαι σπαστικός κάποιες φορές σημαίνει ότι εκδηλώνομαι, δεν κρύβομαι. Έχω σπαστεί γιατί έχω καταλάβει ότι είναι σε θέση επίθεσης. Και δεν το είχα καταλάβει όταν ήρθε, τώρα το κατάλαβα, γιατί το βγάζει σιγά σιγά από μέσα του. Από τις ερωτήσεις που κάνει καταλαβαίνει ότι έχει κάποιο πρόβλημα που θέλει να το εκφράσει. Άμα δε με γουστάρεις μην κάνεις συζητήσεις μαζί μου. Όχι να μου το παίζεις έξω άλλος και εδώ να μου κάνεις τον έξυπνο on camera», είπε ο Δώρος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top