Παρουσιάστρια εξομολογείται και συγκλονίζει: Σάββατο απέβαλα και Δευτέρα είχα πρεμιέρα

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής και της καριέρας της, που δεν ήταν άλλη από την ατυχία που είχε στην πρώτη εγκυμοσύνη της, αναφέρθηκε στην τελευταία της συνέντευξη γνωστή παρουσιάστρια καταφέροντας να συγκλονίσει και να συγκινήσει με τις περιγραφές της.

Ο λόγος για την Χριστιάνα Αριστοτέλους.

«Η αποβολή δεν ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Είχα πολλές δύσκολες στιγμές. Μια από αυτές ήταν και αυτές», είπε η Κύπρια παρουσιάστρια, τονίζοντας: συμπληρώνοντας: «Εγώ το κατάλαβα λίγα δευτερόλεπτα πριν το συνειδητοποιήσει ο Γιώργος, έδωσα σημασία στην αντίδραση του γιατρού».

Και συνέχισε η δημοσιογράφος από τον Alpha Κύπρου: «Είχαμε πάει για μια φυσιολογική εξέταση και μου είπε θα κάνουμε άλλη μια εξέταση. Είχαμε ακούσει κάποιες φορές την καρδιά του γιατρού. Πάγωσα μόλις κατάλαβα ότι έχασα το μωρό. Δεν ήξερα αν θα ξαναέκανα παιδί. Μακάρι να μας στείλει ένα δεύτερο παιδάκι αλλά δεν ξέρεις ποτέ. Θυμάμαι είχα μπει στο αυτοκίνητο πήρα τη μητέρα και την αδερφή μου, έκλαιγα και τους το είπα. Σάββατο έπρεπε να μπω στο χειρουργείο και Δευτέρα είχα πρεμιέρα. Ήταν δύσκολο… Είχα δώσει στον εαυτό μου χρόνο να κλάψει καλά, να πέσει στα πατώματα αλλά είπα πρέπει να σηκωθούμε, δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνεις δεν έχει πισωγύρισμα».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top