Η Ελλάδα στην καρδιά μας: Οι επετειακές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου ανά τον κόσμο

Κάθε Τρίτη στις 22:30 - Μόνο στο Star Web TV!

Κάθε Τρίτη στις 22:30, ο Μπάμπης Πετράκης μας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και μας ξεναγεί σε κάθε κρυφή της ομορφιά.

Μαγικά τοπία, παράδοση, ελληνικά προϊόντα, τουρισμός και άμεση επικοινωνία με τους Έλληνες του εξωτερικού, φέρνουν την Ελλάδα πιο κοντά... στην καρδιά μας.

Σε αυτή την εκπομπή, παίρνουμε μία μικρή γεύση από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, για την 25η Μαρτίου.

Τηλεφωνικά, ο Γενικός Γραμματέας της Οργανωτικής Επιτροπής Επετειακών Εκδηλώσεων στην Μελβούρνη, κύριος Αντώνης Τσουρδαλάκης, και η Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αγίας Βαρβάρας "Ο Φάρος", κυρία Σοφία Σαββίδου, μας μεταφέρουν άμεσα το κλίμα αυτών των εκδηλώσεων. 

Η Μελβούρνη τίμησε την ελληνική ιστορία και σήκωσε ψηλά τη γαλανόλευκη σημαία, ενώ το καμαρωτό βήμα των Ποντίων ήχησε δυνατά σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, με αφορμή τις Άγιες μέρες που έρχονται, βλέπουμε εικόνες από το παραδοσιακό Πάσχα στην Κάλυμνο, ενώ νιώθουμε λίγο από την πολυτέλεια και την άνεση που προσφέρει η αλυσίδα ξενοδοχείων και resorts "Domotel", με τη βοήθεια του Director of sales Δημήτρη Απέργη.

Όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις μοναδικές τοποθεσίες, τις απολαυστικές υπηρεσίες και τις κρατήσεις, θα τις βρείτε σε αυτό το link, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκπομπή.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top