Μενεγάκη: «Στη δικιά μου ζωή το θαύμα το έκανε ο Μάκης»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Με αφορμή τη συζήτηση που είχε με την καλεσμένη της, Αθηναΐς Νέγκα, η Ελένη Μενεγάκη έκανε τις δικές της αποκαλύψεις μιλώντας για τις εγκυμοσύνες τους.

«Και εσύ έχεις περάσει τέτοια εγκυμοσύνη που δεν ήθελες να το συζητάς», είπε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Circoμε την Ελένη Μενεγάκη να απαντά και να αποκαλύπτει: «Οι λόγοι μου ήταν πολύ συγκεκριμένοι και αφ' ότου γέννησα τους είπα. Εγώ φοβόμουν. Ανησυχούσα πάρα πολύ. Δεν πίστευα κάθε μέρα ότι συνεχίζω, είχα τέτοιες ανησυχίες. Και δεν ήθελα μετά να μοιραστώ τη στεναχώρια μου γιατί εκεί δεν περνάει με τίποτα η στεναχώρια. Εγώ θέλω να το ξεχνάω».

Μάλιστα, στη συνέχεια, όταν η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης θέλησε να προλογήσει το επόμενο θέμα της εκπομπής της που ήταν «πώς μεγαλώνουμε παιδιά από άλλο γάμο», η ΑΘηναίς Νέγκα της είπε: «Εσύ να μας πεις εσύ το έχεις κάνει το θαύμα», με την Ελένη να απαντά: «Στη δική μου περίπτωση το θαύμα το έκανε ο Μάκης».

Και οι αποκαλύψεις συνεχίστηκαν: «Το νέο μωρό στο σπίτι όταν έχουν ζήσει τη σχέση (…) εμείς ζήσαμε καλά οι πέντε μας (…) και άκουγαν και εμένα να λέω “θέλω άλλο ένα μωράκι θέλω άλλο ένα μωράκι”, το θυμάμαι να μου κάνουν πλάκα. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι ήμουν έγκυος, ούτε στην οικογένειά μας, το είπα στους γονείς μας και στους γονείς του όταν ήμουν πεντέμισι μηνών. (…) Με ανάγκασαν τα παιδιά να το πω. Μου έλεγαν 10 ημέρες “παιδιά.. πετάει λίγο η κοιλιά σου, μήπως είσαι έγκυος;” Το έγραφαν και παντού και λέω “πρέπει να τους πω”. Θυμάμαι όταν τους το είπα, έχω φωτογραφίες, που έχω σηκώσει τη μακό μου την μπλούζα και είχαν έρθει δίπλα μου και είχαμε βγάλει φωτογραφίες με τις κοιλιές μας».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top