Tρίτο πρόσωπο στη σχέση Ευρυδίκης Βαλαβάνη - Κωνσταντίνου Βασάλου;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Tα δημοσιεύματα θέλουν να υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Μάλιστα, όπως αναφέρεται ο Κωνσταντίνος φλέρταρε με πρώην παίκτρια του My style rocks αλλά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από τα παρασκήνια του Dancing with The Stars πήρε θέση μιλώντας στην κάμερα του Πρω1νού.

«Είναι όλα αναληθή, είναι ανακρίβειες, είναι αστεία προφανώς. Με τον Κωνσταντίνο είμαστε πάρα πολύ καλά, έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση και σύντομα θα δώσουμε τη δική μας απάντηση», δήλωσε η πρώην Survivor. Και συνέχισε: «Δεν έχουμε φυτρώσει έχουμε ανθρώπους…που διαβάζοντας αυτά, που δεν θέλω καν να τα χαρακτηρίσω, κάποιοι μπορεί να στεναχωρηθούν. Πλέον γελάμε αλλά κάποια πράγματα ξεπερνάνε και τα όρια».

Στη συνέχεια, πήρε θέση και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, λέγοντας: «Σε λίγο θα βγάλουν ότι έχουμε και κάνα εξώγαμο!» και συνέχισε ξεκαθαρίζοντας «Πέρα από την πλάκα εγώ είμαι υπομονετικός σαν άνθρωπος και ξέρω πως δουλεύει το σύστημα στην τηλεόραση… αλλά αυτό που ειπώθηκε είναι σοβαρό δεν είναι παίξε-γέλασε… Σε λίγες μέρες θα ακούσετε τη απάντησή μας αλλά δεν χρειάζεται να το συζητάμε γιατί είναι γελοιότητες όλα αυτά».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top