Αραβανή: «Εγκυμονούσα γυναίκα θα μένω μόνη μου; Κι αν μου συμβεί κάτι;»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Για τη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο, την συγκατοίκηση και την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της μίλησε η Ευαγγελία Αραβανή, στην κάμερα εκπομπης.

«Κοίταξε να δεις αφού πριν την συγκατοίκηση ήμουν έγκυος δεν έπρεπε να προκύψει και η συγκατοίκηση; Λογικό. Πώς έτσι, εγκυμονούσα γυναίκα θα μένω μόνη μου; Κι αν μου συμβεί κάτι, ποιος θα με τρέξει στο νοσοκομείο;», είπε με δόση ειρωνίας και χιούμορ όταν ρωτήθηκε αν ισχύει το «σενάριο» της συγκατοίκησης.

«Δεν μου λέει κάθε φορά και κάτι, μου το είπε την πρώτη φορά, το ίδιο συνεχίζει και πιστεύει, αν βρει κάτι αρνητικό θα μου το πει, που δεν έχει συμβεί, ευτυχώς. Όλα καλά», είπε στην κάμερα της εκπομπής, «Φτιάξε Καφέ να Στα Πω» η παρουσιάστρια του Dancing with the stars.

επέλεξε αυτή τη φορά να κάνει πλάκα με τη δημοσιογράφο και να τρολάρει τα δημοσιεύματα. Αρχικά, η Ευαγγελία, ανέφερε πως ο λαϊκός τραγουδιστής δεν της κάνει κάθε Παρασκευή σχόλια για την εμφάνισή της στο show χορού καθώς και ότι αν κάτι δεν του αρέσει θα της το πει. Μέχρι στιγμής όμως τα σχόλιά του είναι μόνο θετικά. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top