Σήμερα η κηδεία του Νίκου Γρυλλάκη – Στα Χανιά το τελευταίο αντίο

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών

Σήμερα η κηδεία του Νίκου Γρυλλάκη – Στα Χανιά το τελευτα

Το μεσημέρι της Δευτέρας στις 15:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στον Αλίκαμπο Χανίων, φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον Νίκο Γρυλλάκη.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, θα γίνει κηδεία του γνωστού δημοσιογράφου.

Ο Νίκος Γρυλλάκης «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών το περασμένο Σάββατο, άφησε πίσω του τον γιο του, μόλις δυόμισι ετών, τη σύζυγό του.

Ο θάνατος του Νίκου Γρυλλάκη σκόρπισε θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο που έχασε έναν μάχιμο συνάδελφο, έναν άριστο επαγγελματία, έναν καλό φίλο.

Γεννήθηκε στη Γερμανία το 1963 και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης. Φοίτησε στη σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Ηρακλείου.

Από πολύ νωρίς τον κέρδισε η δημοσιογραφία, με την οποία άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά από το 1981, σε τοπικές εφημερίδες της Κρήτης, στην ΕΡΑ Χανίων και ως ανταποκριτής στην «Ελευθεροτυπία», τον «Ελεύθερο Τύπο» και την «Βραδυνή». Από το 1986, εργάστηκε στην εφημερίδα «Μεσημβρινή», αρχικά ως ελεύθερος ρεπόρτερ και στη συνέχεια ως ρεπόρτερ του Υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ. Παράλληλα, εργάστηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό  «ΚΑΝΑΛΙ ΈΝΑ» και στην ΕΤ1. Επίσης, εργάστηκε για πολλά χρόνια στην «Απογευματινή», στην «Απογευματινή της Κυριακής» και στο «Χρηματιστήριο», ενώ η επαγγελματική του σχέση με την τηλεόραση της ΕΡΤ συνεχίστηκε αδιαλείπτως, μέχρι τον θάνατό του.

Για περισσότερο από 30 χρόνια είχε καθημερινή παρουσία και ατελείωτες ώρες στα ρεπορτάζ, τα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές, καλύπτοντας με υπευθυνότητα και συνέπεια κυρίως θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας, υποδομών και μεταφορών.

Διετέλεσε εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της τηλεόρασης της ΕΡΤ στο Μικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

«Ο Νίκος Γρυλλάκης ήταν μάχιμος ρεπόρτερ, με μεγάλη εμπειρία και κατάρτιση στο αντικείμενό του. Αγαπούσε τη δουλειά του και την έκανε πάντοτε με πάθος και ζήλο. Διακρινόταν για την εργατικότητά του, τη σεμνότητα, το ήθος του καθώς και για τη συναδελφική του αλληλεγγύη. Δυστυχώς, 'έφυγε' πρόωρα από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του, στους συναδέλφους και τους φίλους του» αναφέρει η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top