Ποιο μέλος της οικογένειας Kardashian αφαίρεσε μελάνωμα από την μύτη;

Ο λόγος για την Caitlyn Jenner

Ποιο μέλος της οικογένειας Kardashian αφαίρεσε μελάνωμα από την μύτη;

Με μία φωτογραφία της μετά το χειρουργείο, η Caitlyn Jenner έκανε γνωστή την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε, συμβουλεύοντας, παράλληλα, τους διαδικτυακούς της φίλους να προσέχουν.

«Πρόσφατα χρειάστηκε να βγάλω από τη μύτη μου κάποια ζημιά από τον ήλιο. Να φοράτε πάντα το αντηλιακό σας!», έγραψε στον λογαριασμό της στο Ιnstagram και δημοσίευσε την, ομολογουμένως, σοκαριστική, φωτογραφία, που δείχνει την πληγή στην μύτη της.

Αν και η ίδια δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες, αποκλειστικές πληροφορίες του People αναφέρουν πως υπεβλήθη σε αφαίρεση βασικοκυτταρικoύ καρκινώματος, κάτι που αποτελεί το συχνότερο είδος καρκίνου του δέρματος στη λευκή φυλή.

Το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα, που εμφανίζεται κυρίως, σε εκτεθειμένες στην ηλιακή ακτινοβολία επιφάνειες του δέρματος, προκαλεί τοπική ιστική καταστροφή και σπάνια μπορεί να δώσει απομακρυσμένες μεταστάσεις, που ενδεχομένως να απειλήσουν τη ζωή του ασθενούς. Ωστόσο, ανάλογα με την εντόπισή του, μπορεί να οδηγήσει και σε σημαντικές αναπηρίες (όπως στον έσω κανθό του ματιού).

Θυμίζουμε πως με ανάλογο πρόβλημα υγείας, στην περιοχή της μύτης, «παλεύει» από το 2013 και ο Hugh Jackman, ο οποίος πριν από περίπου ένα μήνα έκανε το έκτο του χειρουργείο.

 

 

I recently had to get some sun damage removed from my nose. PSA- always wear your sunblock!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top