Σε... πρώτο πλάνο οι καμπύλες της Kim Kardashian

Πόζαρε για το Elle

Σε... πρώτο πλάνο οι καμπύλες της Kim Kardashian

Πόζαρε για το εξώφυλλο του ELLE κι κάπως έτσι ακόμα ένα όνειρό της έγινε πραγματικότητα.

Ο λόγος για την Kim Kardashian που κατάφερε ακόμα έναν στόχο της και γέμισε με τις καμπύλες της το διάσημο γυναικείο περιοδικό.

Μίλησε για τη ζωή της, την παρένθετη μητέρα, ενώ δήλωσε και γιατί ο σύζυγος της Kanye West χρειάζεται «ιδιαίτερη προσοχή».

«Μου έμαθε να έχω το θάρρος της γνώμης μου, και γι αυτό είμαι ήρεμη και ψύχραιμη», είπε για τον Kanye.

Και συνέχισε: «Το σπίτι μου και η καρδιά μου είναι πλέον μέσα στην αγάπη, με τον καλύτερο τρόπο», λέγοντας πως θα ήθελε σίγουρα ακόμα ένα μωρό. 

«Η ζωή μου είναι χαοτική, οπότε το σπίτι μου είναι υπερβολικό. Όλα πρέπει να είναι καθαρά. Δεν υπάρχει ακαταστασία... Δεν μπορώ να έχω ένα κανονικό τηλέφωνο. Στο τέλος της ημέρας, διαγράφω όλα όσα δεν είναι σημαντικά. Αν χρειάζομαι κάποιες πληροφορίες, τότε τις κρατώ. Εάν όχι, τότε πρέπει να διαγραφεί. Αν τα πράγματα δεν είναι οργανωμένα, τα χάνω. Τα ρούχα των παιδιών μου έχουν το όνομα τους σιδερωμένο σε μικρές ετικέτες. Ξέρω πού είναι όλα, και εγώ. Δεν χάνω τα πράγματά μου», αποκάλυψε την ώρα που έπαιρνε μπροστά στον φωτογραφικό φακό πόζες γεμάτες νάζι...

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top