Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλά για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Δεν είναι ευχάριστο»

«Θα ανακοίνωνα μια σχέση, μόνο αν ήταν σχέση ζωής»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου για τη σχέση της με τον Ντάνο

Για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο ένθετο του «Πρώτου Θέματος», «Thema People».

Μετά τις πρόσφατες φωτογραφίες που τους απεικονίζουν μαζί να την ταΐζει στο στόμα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια του «Survivor Panorama», ξεκαθάρισε πως δεν είναι το καλύτερό της να βλέπει φωτογραφίες της με τον Ντάνο:

«Δεν είναι ευχάριστο. Από την άλλη, αντιλαμβάνομαι ότι δε θα μπορούσα να απολαμβάνω μόνο τα θετικά κομμάτια αυτής της δουλειάς και να μην υπάρχουν αρνητικά όπως αυτό. Η περιέργεια σε σχέση με την προσωπική μου ζωή είναι σε επίπεδο που μπορώ να διαχειριστώ. Δεν έχω βρεθεί σε ακραίες καταστάσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Σάσα Σταμάτη αιφνιδίασε τη Ντορέττα- Τι τη ρώτησε για τον Ντάνο

Η Σάσα Σταμάτη ρώτησε ευθέως τον Ντάνο αν έχει δεσμό με τη Ντορέττα και εκείνος απάντησε

Στην ερώτηση αν πιέζεται από τις συνεχείς ερωτήσεις και τις φήμες για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, απαντά πως «δεν είναι ευχάριστο. Εγώ όμως, ξεκαθαρίζω την κατάσταση και δε δίνω δικαίωμα για κάτι τέτοιο».

Μάλιστα τονίζει όλο νόημα πως θα ανακοίνωνε τη σχέση της στον Τύπο «μόνο αν ήμουν σίγουρη ότι θα ήταν μια σχέση ζωής. Αν και στο παρελθόν έχω υπάρξει επικοινωνιακή με κάποια σχέση μου, διαπίστωσα ότι ίσως δεν ήταν σωστό».

Τέλος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην ερώτηση αν θα διέψευδε μια σχέση, απαντά:

«Αναλόγως. Θα κρατούσα ουδέτερη στάση. Στην προκειμένη περίπτωση, επειδή καταλαβαίνω ότι το θέμα αφορά τον Γιώργο, έχουμε ξεκαθαρίσει και οι δυο ότι είμαστε μόνο φίλοι. Νομίζω αυτό είναι πολύ ξεκάθαρο πια».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top