Η Σάσα Σταμάτη ρώτησε ευθέως τον Ντάνο αν έχει δεσμό με τη Ντορέττα και εκείνος απάντησε

Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που τον έδειχναν να την ταΐζει στο στόμα

Τις φήμες πως η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ζευγάρι, φούντωσαν κάποιες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και οι οποίες δείχνουν τον πρώην παίκτη του Survivor να ταΐζει στο στόμα την παρουσιάστρια σε μία ταβέρνα.

Η Σάσα Σταμάτη χωρίς ενδοιασμούς ρώτησε ευθέως τον Ντάνο αν έχει δεσμό με την Ντορέττα και εκείνος απάντησε!

«Δεν παίζει τίποτα, εκτός από μία ωραία σχέση. Τη γουστάρω πάρα πολύ ως άνθρωπο, όλα τα άλλα είναι κουτσομπολιά. Πήγαμε μετά να ακούσουμε τον Νίκο Βέρτη γιατί ήταν κανονισμένο» είπε χαρακτηριστικό, ενώ όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν μετά φιλήθηκαν στο πάρκινγκ, ο παρουσιαστής αντέδρασε λέγοντάς της: «Αυτά τα είπε κάποια στην τηλεόραση και αυτό ήταν μεγάλο φάουλ γιατί στη μέση υπάρχουν οικογένειες και παιδιά. Αν θέλω να τα φτιάξω με μία κοπέλα δεν θα πάρω άδεια από κανέναν. Αν τα φτιάξω δεν θα έχω πρόβλημα να βγω και το πω κιόλας. Εμείς βγήκαμε να φάμε, κρύωσε και της έδωσα και το μπουφάν μου».

Παράλληλα ο πρώην νικητής του reality επιβίωσης  απάντησε και για το αν είναι ζευγάρι με τη Γερονικολού: «Ναι τα έχω και με τη Γερονικολού αλλά ακόμα δεν την έχω ταΐσει στο στόμα» είπε χιουμοριστικά, ενώ ανάφερε πως όσοι αναφέρουν πως είναι ζευγάρι με τη Δαλάκα θα πρέπει να ντρέπονται.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top