Ζωή Ανδρονικίδου: Ο λόγος που αποχώρησε από το Survivor, τα "καρφιά" για τους Μαχητές και το φαγητό που έκλεψε ο Αγόρου

Δείτε τι αποκάλυψε στο Survivor Πανόραμα

Καλεσμένη στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα» ήταν η Ζωή Ανδρονικίδου, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor.

Η πρώην παίκτρια από την ομάδα των Μαχητών, αποκάλυψε το λόγο που αποφάσισε να αφήσει την παραλία του Αγίου Δομίνικου και να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ έριξε και τα «καρφιά» της για τους συμπαίκτες της.

«Το θέμα μου ήταν ότι άργησα να καταλάβω χαρακτήρες. Θεωρώ ότι σε αυτό το Survivor, επειδή ξέρουν τι επιτυχία είχε το περσινό, έχουν μπει πολύ συνειδητοποιημένοι και έχουν όλοι κάποιο στόχο και σκοπό. Δεν μπορώ εγώ στην ομάδα μου να έχω ανθρώπους που να μην ξέρω αν μπορώ να τους εμπιστευτώ. Θέλω όλοι να είμαστε σαν οικογένεια, γιατί πέρα από τα δύσκολα που αντιμετωπίζουμε εκεί, είναι πολύ δύσκολο να μην έχεις ανθρώπους δίπλα σου. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο ενωμένοι, που δεν το είχαμε. Μέσα από αυτό, μου ερχόταν στο μυαλό η δικιά μου οικογένεια και μου είχαν λείψει πάρα πολύ» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, «έδωσε» και τον Νικόλα Αγόρου λέγοντας πως είχε κλέψει φαγητό από την παραγωγή και δεν το μοιράστηκε με κανέναν!

«Έτυχε και βούτηξε ένα φαγητό ο Νίκος και πήγε και το έφαγε μόνος του. Αλλά εμείς ούτε πήγαμε να τον δώσουμε στην παραγωγή, ούτε το κάναμε θέμα για να φανεί ότι ήταν ο κακός… Τον είδε κάποιος (από τους συμπαίκτες) αλλά δεν θέλω να πω ποιος» ανέφερε και αποκάλυψε ότι ο ίδιος το παραδέχτηκε όταν δεν ήταν οι κάμερες μπροστά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top