Μουρούτσος: «Επειδή στην Ελλάδα υπάρχουν διάφοροι καλοθελητές...»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Δεν υπάρχει ένταση μόνο στην ομάδα των Μαχητών, αλλά και στων Διασήμων.

Με αφορμή τις ψήφους και τα κριτήρια κάθε ψηφοφορίας, η Κατερίνα Δαλάκα είπε μεταξύ άλλων ότι πάντα οι γυναίκες θα θεωρούνται αδύναμες συγκριτικά με τους άντρες. Στη συνέχεια, ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε το λόγο στο Μιχάλη Μουρούτσο, με εκείνον να λέει: «Εγώ προσωπικά εξέφρασα μία άποψη. Επειδή στην Ελλάδα υπάρχουν διάφοροι καλοθελητές που μέσα από άλλες εκπομπές μπορούν να πάρουν μία εικόνα μέσα από το Survivor και να μας δημιουργήσει θέμα στην προσωπική μας ζωή, ζητάω από όλες τις κοπέλες να μην έχω στιγμή που να είμαι μόνος μου στην παραλία και θα έρθει μία κοπέλα δίπλα μου να κάτσουμε μαζί και να μιλήσουμε για το οτιδήποτε, γιατί την ίδια εικόνα μπορεί να την πάρει κάποιος και να με φέρει ζευγάρι με αυτή την κοπέλα. Πολλοί από αυτή την ομάδα είχαν την ίδια άποψη με εμένα… Μετά από αυτό είπα ότι η ομάδα μου είναι μία. Θα είμαστε Survivors και δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε παρέα στην παραλία. Δεν διαχωρίσαμε τις παρέες μας, απλά επιλέξαμε να κάνουμε περισσότερο παρέα με τους άντρες και αυτό μας έφερε κοντά περισσότερο»

Τότε ο Σάκης παρενέβη και είπε με χιούμορ: «Εγώ θα πω ότι η Λάουρα είναι ακόμα κοντά μας. Έχει επηρεάσει την κατάσταση, σωστά;».

«Δεν το έκανα μόνο για τη Λάουρα. Το έκανα και για το παιδί μου. Θέλω να προστατεύω τη σχέση μου, δεν θέλω να στεναχωρώ τη Λάουρα. Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στην προσωπική μου ζωή», απάντησε ο Ολυμπιονίκης.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top