Σε αμηχανία ο Λιάγκας με τον χορό του Σεΐτη στο Dancing With The Stars

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Κλήθηκε να παρουσιάσει στους κριτές και το κοινό του Dancing With The Stars ρούμπα, αλλά το αποτέλεσμα δεν ενθουσίασε.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Σεΐτη, με την χορογραφία του οποίου ο Γιώργος Λιάγκας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ήρθε σε αμηχανία, στο 6ο live του σόου.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ αμήχανα και θα σας πω γιατί… Είναι γνωστό πως ο σπουδαίος Μιχάλης έχει ένα θέμα και σήμερα ήταν μια δύσκολη χορογραφία για σένα. Προφανώς το πρόβλημά σου δεν σ’ άφησε να λυθείς τόσο πολύ όσο θα μπορούσες. Εγώ το κατανοώ αυτό, αλλά δεν ξέρω πώς να βαθμολογήσω: πρέπει να βαθμολογήσω αυτό που είδα, που δεν ήταν καλό; Ήταν μια χορογραφία που πήγαινες πάνω κάτω κι απλώς κρατούσες την Κλώντια Άννα που ήταν εξαιρετική κι εσύ έκανες τρία βήμα αριστερά δεξιά. Όμως, από την άλλη, αν θέλουμε να κρίνουμε τον Μιχάλη, θα έβαζα 10 που το αξίζει απόλυτα. Γι’ αυτό αισθάνομαι άσχημα», είπε ο κριτής για τον Παρολυμπιονίκη, που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει  την ρούμπα του λόγω της ιδιαιτερότητας του ποδιού του.

Σε αυτό συμφώνησε και ο Αλέξης Κωστάλας που τόνισε ότι ο ίδιος ο Μιχάλης μπλόκαρε τον εαυτό του, ενώ ο ίδιος τους απάντησε: «μπορώ να κάνω πάρα πολλά πράγματα, αλλά αυτό δεν το μπόρεσα! Και θα κριθώ για την χορογραφία που χόρεψα, ασχέτως από το θέμα μου».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top