"Ξεμάλλιασμα" στο Survivor 2018: «Θα φας σφαλιάρα» είπε η Χατζίδου στην Σπυροπούλου

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Μυρίζει... μπαρούτι στην ομάδα των "Διασήμων" κι ειδικά ανάμεσα στις Ελένη Χατζίδου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οι δύο παίκτριες μοιάζει να μην έχουν τις καλύτερες των σχέσεων με την τραγουδίστρια, μάλιστα, να είναι έτοιμη να ρίξει... σφαλιάρα!

Αρχικά, μιλώντας μόνη της στην κάμερα η Ελένη Χατζίδου είπε: «Εκτός τόπου και χρόνου είναι η Κωνσταντίνα. Όταν πρωτοήρθε στην ομάδα, χαρήκαμε γιατί μπήκε ένα κορίτσι χαρούμενο, με θετική ενέργεια. Απλά, περνάμε δύσκολες ώρες εδώ και, ειδικά στα αγωνίσματα, δεν θέλουμε ούτε πειράγματα, ούτε σκουντήματα… Η αλήθεια είναι ότι εγώ έχω προσπαθήσει να συγκρατήσω τον εαυτό μου και έχω κάνει υπομονή σε πολλά πράγματα, γιατί εδώ δεν ήρθα να ξεκατινιαστώ, ούτε να μαλώσω. Αλλά υπάρχουν όρια! Φτάνει, ως εδώ!».

Και είδαμε το συμβάν κατά το οποίο λέχθηκαν τα ακόλουθα: «Θα φας σφαλιάρα, μην με ξαναπειράξεις έτσι! Μην μου τραβάς μαλλιά και τέτοια, μου γυρνάει το μάτι», είπε η Ελένη με την Κωνσταντίνα να απαντά: «συγγνώμη Ελένη μου, δεν σε ξαναπλησιάζω καν! Και να τα λες και στην κάμερα άμα σε παίρνει,  όχι από πίσω μου μόνο!».

Mάλιστα, με την πλευρά της Ελένης τάχθηκαν η Κατερίνα Δαλάκα και η Ξένια, με την πρώτη να σχολιάζει: «όταν κάτι με ενοχλεί, δεν κάνω υπομονή με τα αδέρφια μου, θα κάνω με τον ξένο άνθρωπο;».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top