Η Ελένη Μενεγάκη σχολιάζει την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Τζένης Μπαλατσινού

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Οι φήμες θέλουν την Τζένη Μπαλατσινού να είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της, αυτή την φορά καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια.

Και αυτή η φημολογία έφτασε στα αυτιά της Ελένης Μενεγάκη, η οποία και έκανε το δικό της σχόλιο το μεσημέρι της Παρασκευής, μέσα από την εκπομπή της.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου επεσήμανε ότι δεν ισχύουν τα εν λόγω δημοσιεύματα,  λέγοντας: «διαψεύδω κατηγορηματικά ότι είναι έγκυος η Τζένη Μπαλατσινού. Είχα επικοινωνία με την ίδια, δημοσιογραφικά και φιλικά και δεν είναι έγκυος η γυναίκα. Να αφήνουμε τους ανθρώπους να μιλάνε εκείνοι όποτε θέλουν».

Τότε, η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης σχολίασε: «Αυτό είναι κάτι άλλο... Μπορεί να βγήκε κάτι το οποίο μπορεί να ισχύει ή να μην ισχύει. Αν δεν ισχύει πραγματικά τη φέρνουμε σε δύσκολη θέση. Αν ισχύει όμως και δεν είναι έτοιμη, πάλι τη φέρνουμε σε δύσκολη θέση. Φέρνω και τον εαυτό μου πρώτο, γιατί το έχω περάσει και αυτό. Ξέρω πώς είναι να μη θες να μιλάς για τέτοια θέματα, να μη σου θυμίζει κανένας την αγωνία σου... Δεν ξέρω τι ισχύει από τα δύο, ό,τι είναι καλό για την ίδια, αυτό να ισχύει»«διαψεύδω κατηγορηματικά ότι είναι έγκυος η Τζένη Μπαλατσινού. Είχα επικοινωνία με την ίδια, δημοσιογραφικά και φιλικά και δεν είναι έγκυος η γυναίκα. Να αφήνουμε τους ανθρώπους να μιλάνε εκείνοι όποτε θέλουν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top