Άλλαζει τα πλάνα του ο ΑΝΤ1: Δεν θα βγει στον αέρα το Game of Love

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Μπορεί πριν από μόλις λίγες ημέρες να δήλωνε ότι ανυπομονεί να ξεκινήσει το νέο του παιχνίδι στον ΑΝΤ1, το οποίο θα παρουσιάσει, αλλά να που ο Χάρης Χριστόπουλος - μαζί και το τηλεοπτικό κοινό - θα πρέπει να περιμένει περισσότερο...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη που αποκαλύφθηκε «Στη Φωλιά των ΚουΚου», αν και η πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένη για τον Φεβρουάριο δεν θα γίνει.

«Ο Χάρης Χριστόπουλος με το Game of Love δεν θα κάνει πρεμιέρα. Όταν τελείωσε το My style rocks, ο ΑΝΤ1 πήρε τον Χάρη Χριστόπουλο για το Bachelor. Δεν βρέθηκε τελικά ο Bachelor» δήλωσε ο δημοσιογράφος.

Και συνέχισε: «Τελικά το Game of Love δεν θα κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Οι πληροφορίες από τον ΑΝΤ1 λένε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα και θα βγει στον αέρα τον Οκτώβρη. Η επίσημη θέση του ΑΝΤ1 είναι ότι θέλουν να βγει μια καλή παραγωγή και δεν προλαβαίνουν τώρα. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι δεν βγαίνουν και τα νούμερα τα οικονομικά, γιατί υπάρχουν λίγα προβλήματα στη διαφημιστική πίτα. Κι επειδή στην παραγωγή του Μποτρίνι έχει αυξηθεί το κόστος της παραγωγής, τα ρίχνουν εκεί όλα να κάνουν ένα project που θα τους φέρει νούμερα».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top