Survivor: Αποχώρησε η Μαρίνα Πήχου - Αποκάλυψε το λόγο που μπήκε στο Survivor και έκανε τους συμπαίκτες της να λυγίσουν

Δείτε το βίντεο

Η Μαρίνα Πήχου ήταν η παίκτρια από την ομάδα των Μαχητών που αποχώρησε από το Survivor, αφού οι τηλεθεατές κράτησαν με τη θετική τους ψήφο την Ροδάνθη Καπαρού και την Ντάρια Ντουρόβνικ στο παιχνίδι.

Στο άκουσμα του ονόματός της οι συμπαίκτες της πάγωσαν ενώ μετά όλοι λύγισαν, ακόμα και παίκτες από την ομάδα των Διασήμων όταν εκείνη ανακοίνωσε τον πολύ συγκινητικό λόγο που μπήκε στο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Μαρίνα Πήχου: Αυτός είναι ο σύντροφός της που έφυγε από τη ζωή - Πνίγηκε το καλοκαίρι στην Ικαρία

 «Το είχαμε σχεδιάσει αυτό το βήμα του Survivor με το αγόρι μου, που αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στη ζωή. Και, απλά, για ‘μενα έπρεπε να κλείσει ένας κύκλος, ένας όμορφος κύκλος. Είχαμε κάνει μαζί τα σχέδια, παρόλα αυτά το έκανα καθαρά γι’ αυτόν γιατί πίστευε σε μένα ότι μπορώ να φτάσω μακριά. Οπότε πήρα την απόφαση να έρθω στο Survivor, να ολοκληρώσω το όνειρο που είχε για μένα. Αφιερώνω ό,τι έχω κάνει στο Θάνο Γκιντέρσο. Του αφιερώνω ό,τι έχω κάνει και στα αγωνίσματα και παντού, που με βλέπει από εκεί πάνω και με καμαρώνει και είναι περήφανος για μένα. Μου λείπει πάρα πολύ! Κάποια στιγμή, ελπίζω όχι σύντομα, θα τον συναντήσω». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top