Ανθή Σαλαγκούδη: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση σε πολύ μικρή ηλικία και ήταν σοκαριστικό»

«Έχω ακούσει ότι η ΕΡΤ έκλεισε εξαιτίας μου»

Η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» συνάντησε την Ανθή Σαλαγκούδη και όπως θα δείτε στο παραπάνω βίντεο μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, αρχικά την ρώτησε αν της είχε λείψει η τηλεόραση, αφού πριν από λίγο καιρό την είχαμε δει στην εκπομπή  Rodeo και στο πλευρό του Βαγγέλη Περρή, καθώς αντικαθιστούσε την Αθηναϊς Νέγκα, όταν εκείνη πήγε να γεννήσει.

«Μου είχε λείψει πάρα πολύ. Είμαι ευγνώμων που ένας άνθρωπος με την εμπειρία του Βαγγέλη θέλησε να συνεργαστεί μαζί μου, από την άποψη ότι μου είχε γράψει  2 φορές εκπομπή (σ.σ. της είχε κάνει τον «πιλότο»), τελικά δεν ευδοκίμησε σε ένα κανάλι που συζητούσαμε γι’ αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά το Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα δήλωσε: «Έκανα δυο δοκιμαστικά για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και τελικά πήραν τη Νικολέττα. Δεν με πήρε ποτέ να μου πει πως δε θα είμαι στην εκπομπή, αλλά έχουμε μιλήσει».

Στη συνέχεια είπε πως το κορυφαίο σχόλιο που έχει ακούσει, ενώ ήταν στην ΕΡΤ, ήταν πως έκλεισε εξαιτίας της.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως είχε σκεφτεί να φτιάξει το στήθος της, αλλά τελικά δεν μπορεί να το υποστηρίξει.

Κλείνοντας αποκάλυψε πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση σε πολύ μικρή ηλικία από κάποιον που γνώριζε και ήταν πολύ σοκαριστικό.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top