Ραμόνα Βλαντή: «Yπήρχαν haters που με χτυπούσαν για την καταγωγή μου γιατί δεν είχαν κάτι να μου προσάψουν»

Η γατούλα του My Style Rocks αποκαλύπτεται

Ραμόνα Βλαντή: "Ξέρω ποιά είμαι και τι θέλω"

Ραμόνα Βλαντή, ένα όνομα, μια ιστορία… H νικήτρια του Μy Style Rocks, που συζητήθηκε όσο λίγα πρόσωπα την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, μιλά στη Real life για την επιτυχία, το γάμο της, τα παιδιά και το τι είναι στιλ.

«Η μεγαλύτερη τρέλα που έκανα ποτέ είναι ότι δήλωσα συμμετοχή στο My Style Rocks!»

 

Αυτό λέει η Ραμόνα Βλαντή μετά τη νίκη στο τηλεοπτικό σόου του ΣΚΑΪ.« Κέρδισα σαφώς την αναγνωρισιμότητα, την αγάπη του κόσμου, πολλές συνεργασίες και ένα fan club γεμάτο… γατούλες!»

Ωστόσο, η προτεραιότητά της είναι οι δύο κόρες της, που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον επιχειρηματία Γιώργο Σταγάκη.

Μπορεί να έχουν πάρει διαζύγιο εδώ και 2 χρόνια, διατηρούν άριστες σχέσεις, αντίθετα με όσα γράφονται κατά καιρούς. Άλλωστε, γι’ αυτό και η ίδια αποφάσισε να μην επιστρέψει στη Ρουμανία.

«Η θέση των παιδιών μου είναι δίπλα στον πατέρα τους», τονίζει χαρακτηριστικά.

«Ξέρω ποια είμαι και τι θέλω»

 

Η Ραμόνα Βλαντή ξεχώρισε στο τηλεοπτικό πλατό όχι μόνο για τις στιλιστικές της επιλογές, αλλά και για το έντονο ταπεραμέντο της.  Συχνά υποστήριζε τη γνώμη της απέναντι στην κριτική επιτροπή.

«Είμαι μια γυναίκα 33 χρονών, ξέρω ακριβώς ποια είμαι, τι θέλω και τι μπορώ να κάνω! Με εμπειρία 17 χρόνων στο χώρο της μόδας, όχι απλώς μπορώ να έχω άποψη, αλλά νομίζω πολλές φορές επιβαλλόταν!», λέει χαρακτηριστικά.

Αυτό όμως που την εξέπληξε περισσότερο ήταν ο ρατσισμός που βίωσε όταν εμφανίστηκε στο παιχνίδι:

«Πριν από το παιχνίδι, δεν ένοιωσα ποτέ το ρατσισμό στην Ελλάδα. Όσο ήμουν στο παιχνίδι όμως, υπήρχαν και οι haters που με χτυπούσαν για την καταγωγή μου, γιατί δεν είχαν κάτι άλλο να μου προσάψουν!»

Τα μυστικά ομορφιάς και το στιλ

 

«Προσέχω τον εαυτό μου, τρώω υγιεινά  και εγώ και τα παιδιά μου. Λόγω του γυμναστηρίου που είχα, αγάπησα τη γυμναστική. Οι Ελληνίδες είναι τυχερές. Ζουν σε μια χώρα που δεν υπάρχει όμοιά της. Αυτό που καλό είναι να κάνουν οι γυναίκες είναι να παραμένουν όσο πιο φυσικές μπορούν, να αγαπούν τον εαυτό τους. Όσον αφορά τα ρούχα, πρέπει να τα φοράμε, όχι να μας φοράνε!»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top