Μετακομίζει η Φαίη Σκορδά - Το σπίτι που βρήκε στην Βούλα

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Έψαχνε καιρό να βρει νέο σπίτι και μπορεί να της πήρε περίπου 1,5 χρόνο - από τη στιγμή που χώρισε από τον Γιώργο Λιάγκα κι άρχισε η αναζήτηση - αλλά τελικά το βρήκε!

Η Φαίη Σκορδά είναι έτοιμη να μετακομίσει μαζί με τα παιδιά της στη μονοκατοικία με μεγάλο κήπο, η οποία άρχισε να ανακαινίζεται μετά τις γιορτές, που βρήκε κι αγόρασε πριν από τα Χριστούγεννα και ύστερα από πολύ μεγάλη έρευνα, στα όρια Βούλας – Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω" και τον Μαρίνο Βυθούλκα, η επιλογή της περιοχής μόνο τυχαία δεν είναι, μιας και ήθελε να μη φύγουν μακριά από τη γειτονιά του μπαμπά των μικρών, προκειμένου να βρίσκονται μαζί του.

«Η Φαίη Σκορδά, πριν από τα Χριστούγεννα και ύστερα από πολύ μεγάλη έρευνα, αγόρασε τελικά το σπίτι στο οποίο πρόκειται να μετακομίσει μαζί με τους δυο της γιους, τον Δημήτρη και τον Γιάννη. Το σπίτι βρίσκεται στα όρια Βούλας – Βουλιαγμένης. Η συγκεκριμένη επιλογή δεν είναι τυχαία, καθώς πρώτο μέλημα της Φαίης είναι τα παιδιά να βρίσκονται κοντά στον πατέρα τους και να μπορεί να τα δει ανά πάσα στιγμή. Αμέσως μετά τις γιορτές ξεκίνησε η διαδικασία ανακαίνισης. Πρόκειται για μια μονοκατοικία με δικό της κήπο, ένα πολύ ωραίο σπίτι με ωραία αισθητική. Η ανακαίνιση βρίσκεται σε εξέλιξη και η παρουσιάστρια θα μετακομίσει μαζί με τα παιδιά της μέσα στον Μάρτιο», είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top