Τι θα δούμε στο αποψινό 8ο Επεισόδιο του MasterChef

Απόψε στις 21:00 - Δείτε το trailer

Το MasterChef, η εκπομπή μαγειρικής, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει στο Star !

Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, έρχεται με τον δεύτερο κύκλο και θα αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef! Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική τέχνη, είναι τα στοιχεία εκείνα, που θα αναδείξουν τον νικητή, που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef  και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Δείτε απόψε (Τρίτη 23/1 στις 21:00) στο 8ο Επεισόδιο του MasterChef 

Η ώρα της αλήθειας έφτασε! Οι 22 καλύτεροι μάγειρες ξεκινούν το ταξίδι τους για την κατάκτηση της κορυφής!

Το σπίτι του Masterchef τους περιμένει έτοιμο να φιλοξενήσει τα όνειρα και τις προσδοκίες τους. Στην πρώτη γνωριμία με τον καινούριο τους χώρο, οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη. 

Ποιος θα μείνει με ποιον; Πως διαμορφώνονται οι παρέες; Ποιον θα αντικρύσουν όταν χτυπήσει αναπάντεχα το κουδούνι του νέου τους σπιτιού; 

Επειδή όμως τα πάντα στο MasterChef ξεκινούν και καταλήγουν στη μαγειρική, το πρώτο τεστ δημιουργικότητας έρχεται για να τους βάλει όλους για τα καλά στο κλίμα του παιχνιδιού. Ένα τεστ δημιουργικότητας, που κρύβει ίσως την πιο «ξινή» δοκιμασία του φετινού Masterchef. 

Ποιος θα καταπλήξει τους κριτές και ποιος θα τους απογοητεύσει; Οι τρεις διαγωνιζόμενοι με τα χειρότερα πιάτα θα είναι υποψήφιοι στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης. 

Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος; Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;

 

Η εκπομπή προβάλλεται Τρίτη έως Σάββατο στις 21:00

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top