Τιμητική διάκριση για το STAR: Βραβεύτηκε η ανταποκρίτρια του σταθμού στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά

Δείτε το ρεπορτάζ του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του STAR

Για μία ακόμα χρονιά το Ίδρυμα Μπότση βράβευσε δημοσιογράφους και μέσα ενημέρωσης που διακρίθηκαν για τα ρεπορτάζ, την αντικειμενικότητα και το ήθος τους.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν κι ένας δικός μας άνθρωπος, η ανταποκρίτρια του STAR στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά.

"Βραβείο Ξένου Τύπου και Ανταποκριτών "Κώστας Τσατσαρώνης", στη Μαρία Δεναξά για την 29χρονη πορεία της ως ανταποκρίτρια στο Παρίσι σε ελληνικά και κορυφαία ευρωπαϊκά μέσα μαζικής ενημέρωσης... Παρακαλούμε τον εκπρόσωπο της κυβερνήσεως, τον αναπληρωτή υπουργό εξωτερικών κύριο Γιώργο Κατρούγκαλο για την απονομή...".

"Ήταν μία αναπάντεχη βράβευση της δημοσιογραφικής μου πορείας, η οποία θα πρέπει να πω ότι ήταν δύσκολη, ωστόσο όταν βάζεις στόχους τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο", δήλωσε η δημοσιογράφος.

Η 34η απονομή των βραβείων του Ιδρύματος πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ίδρυμα Μπότση και όλον αυτόν τον κόσμο με τον οποίον πορευτήκαμε τόσα χρόνια μαζί κι όσους μου έδωσαν μια ευκαιρία για να φτάσω σήμερα εδώ που είμαι", πρόσθεσε η βραβευθείσα δημοσιογράφος.

Την τελετή παρακολούθησαν εκπρόσωποι της πολιτικής, της στρατιωτικής και της θρησκευτικής ηγεσίας της χώρας, καθώς και πλήθος κόσμου, ενώ με ειδικά βραβεία τιμήθηκαν για τη συνολική προσφορά τους ο Μίκης Θεοδωράκης και ο δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top