To STAR κατέθεσε πλήρη φάκελο για τηλεοπτική άδεια

Πριν από δύο ημέρες φάκελο κατέθεσε και ο ΣΚΑΪ- Νέα Ενημέρωση:11-01-2018 15:45

Το Star είναι το πρώτο κανάλι που κατέθεσε σήμερα, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, τελευταία ημέρα της προθεσμίας, πλήρη φάκελο για συμμετοχή στην διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών.

Στις 10.30 το πρωί, εμφανίστηκε στο ΕΣΡ (Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης) ο Γενικός Διευθυντής, κ. Κάρολος Αλκαλάϊ, ο Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων, κ. Ισίδωρος Παπαμιχάλης και οι νομικοί Σύμβουλοι του καναλιού, κ. Μαρία Κατζουράκη και κ. Κατερίνα Κοκοτσάκη.

Στη συνέχεια, δύο μέλη του Συμβουλίου μαζί με έναν οικονομολόγο και έναν νομικό, συνεργάτες του ΕΣΡ, πραγματοποίησαν έναν προέλεγχο όλων των στοιχείων του φακέλου που κατέθεσε το Star.

Η αποσφράγιση των φακέλων θα γίνει την επόμενη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, στις 9 το πρωί. Το Star είναι το δεύτερο κανάλι που κατέθεσε φάκελο, καθώς προχθές προηγήθηκε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Η προθεσμία αιτήσεων για την προκήρυξη επτά, συνολικά, πανελλαδικών αδειών γενικής εμβέλειας έληξε στις 15.00 το μεσημέρι.

Όπως αναφέρουν πηγές του ΕΣΡ, η προθεσμία κατάθεσης των φακέλων θα τηρηθεί και δε θα δοθεί καμία παράταση.

Λίγο πριν τις 13.00 το μεσημέρι κατέθεσε φάκελο υποψηφιότητας και ο ALPHA, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε ο ΑΝΤ1 και το Ε.

Τέλος να σημειωθεί πως λίγα λεπτά πριν τις 14.30 φακέλο υποψηφιότητας κατέθεσε και ο δημοσιογράφος, Μάκης Γιομπαζολιάς εκ μέρους της Τηλεοπτικής Ελληνικής Α. Ε.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Ευσταθίου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top