Αρναούτογλου για Αγγελίδη: Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τελειώσει αυτή η περιπέτεια

Το συγκινητικό μήνυμα του παρουσιαστή

Στον πρώην συνεργάτη του στο πρωινό του MEGA , Κωνσταντίνο Αγγελίδη και το τροχαίο ατύχημα που είχε την παραμονή Χριστουγέννων και έκτοτε τον έχει καθηλώσει στο νοσοκομείο αναφέρθηκε το πρωί της Τρίτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Αφορμή για την αναφορά στον παρουσιαστή που δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή ήταν τα νέα δεδομένα που διάβασε ο Γρηγόρης σχετικά με την υγεία του, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του.

«Εγώ δεν ήμουν εδώ να πω κάτι για τον Κωνσταντίνο αν και με έχουν πάρει πάρα πολλά τηλέφωνα επειδή συνεργαστήκαμε στο πρωινό. Κι επειδή θεωρώ ότι είναι μια στιγμή που απλά το μόνο που μπορείς να κάνεις αν μπορείς είναι ή να προσεύχεσαι ή να εύχεσαι. Οι συζητήσεις και οι κουβέντες δεν βοηθάνε καθόλου. Λένε ότι οι γιατροί είναι χαρούμενοι. Μη λέμε πράγματα υπερβολικά γιατί δεν ξέρουμε, αλλά το θαύμα γίνεται. Από ό,τι φαίνεται πάνε όλα προς το καλύτερο. Μακάρι. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί, πολύ καλό παιδί ο Κωνσταντίνος και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τελειώσει αυτή η περιπέτεια με αυτό που έπαθε», είπε στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top